Θρίλερ με τους πυροβολισμούς έξω από το Λύκειο στην Πανόρμου

28 Αυγούστου 2023

Θρίλερ με τους πυροβολισμούς έξω από το Λύκειο στην Πανόρμου, ο πιστολέρο εξαφάνισε τους κάλυκες,  οι δύο τραυματίες δεν γνωρίζονται μεταξύ τους

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει το περιστατικό με πυροβολισμούς έξω από Λύκειο στην Πανόρμου στους Αμπελόκηπους, όπου τραυματίστηκαν από σφαίρες ένας άντρας και μία γυναίκα.

ΑΡΧΕΙΟΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες του i Eidiseis, η 20χρονη και ο 32χρονος που τραυματίστηκαν δεν γνωρίζονται μεταξύ τους και φαίνεται ότι βρίσκονταν τυχαία στο σημείο ως διερχόμενοι πεζοί.

Αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι στο σημείο όπου τραυματίστηκαν δεν βρέθηκαν κάλυκες, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι αυτός που πυροβόλησε τους περισυνέλλεξε και εξαφανίστηκε.

Η 20χρονη που τραυματίστηκε δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις Αρχές, ενώ ο 32χρονος δίνει το παρών στο Αστυνομικό Τμήμα των Αμπελοκήπων καθώς είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για ποινική υπόθεση (συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση).

Πάντως οι αστυνομικοί θεωρούν -τουλάχιστον προς ώρας- ότι τόσο ο 24χρονος όσο και η 20χρονη τραυματίστηκαν από αδέσποτες σφαίρες, αν και βάζουν στο μικροσκόπιο και το παρελθόν του 32χρονου.

Η νεαρή φέρει τραύμα στο πόδι και ο 32χρονος στο χέρι, χωρίς κανείς από τους δύο να διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του. Και οι δύο εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]