ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕ 66ΧΡΟΝΟ ΙΕΡΕΑ

27 Αυγούστου 2023

Μια 45χρονη γυναίκα μετά από έντονη αντιπαράθεση με έναν 66χρονο ιερέα και τον χαστούκισε

Το περιστατικό σημειώθηκε εχθές στα Ψαχνά Ευβοίας μεταξύ μιας 45χρονης ενορίτισσας και ενός 66χρονου Πρεσβυτέρου Ιερέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 45χρονη η οποία ανήκει στην ενορία του 66χρονου κληρικού είχε μια έντονη αντιπαράθεση μαζί του εχθές το πρωί του Σαββάτου 26 Αυγούστου 2023 έξω από Εκκλησία στα Ψαχνά Ευβοίας, ενώ ο ίδιος λειτουργεί εδώ και 12 χρόνια στην Αυλίδα.

Όπως αναφέρει ο Ιερέας, όλα ξεκίνησαν μόλις η γυναίκα και μάνα 2 παιδιών ζήτησε το λόγο από τον Ιερέα γιατί δεν πήρε θέση στο κήρυγμά του για το ζήτημα με τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες.

Ο Κληρικός με ηρεμία της απάντησε πως αυτό δεν είναι ζήτημα πνευματικό, δεν αφορά την Εκκλησία και ίσως θα πρέπει να αναζητήσει απαντήσεις από πιο αρμόδιους.

Τότε η γυναίκα εξοργίστηκε, άρχισε να φωνάζει και να βρίζει τον Ιερέα με χαρακτηρισμούς όπως ΄΄προδότη, πουλημένε, νεοταξίτη΄΄, λέγοντας πως είδε στο διαδίκτυο γέροντα από το Άγιο Όρος να φωνάζει να μην πάρουν τις ταυτότητες.

Ο 66χρονος κληρικός της απάντησε να μην πιστεύει ότι βλέπει στο διαδίκτυο και τότε εκείνη ξέσπασε και έφτασε μέχρι και στο σημείο να τον χαστουκίσει μπροστά στον κόσμο.

Στη συνέχεια ήρθε ο σύζυγος της κυρίας ο οποίος κάνει και διακονήματα στον Ναό και το περιστατικό έληξε.

Ο Ανδρέας Καραγιάννης είπε: Ο Ιερέας απέστειλε εξώδικο σε εμένα και την εφημερίδα να διευκρινίσω τα εξής για την είδηση που ο ίδιος παρουσία της δικηγόρου γυναίκας μου και μαρτύρων μας διηγήθηκε σήμερα το πρωί στη Χαλκίδα. Ο 66χρονος υπηρετεί στην Αυλίδα, η γυναίκα – μητέρα Π.Μ ανήκει στο ποίμνιο παλαιοημερολογίτη Μητροπολίτη από την Αυλίδα, ο Ιερέας είχε πάρει τον άντρα της κοντά του για να τους βοηθήσει λόγω της άσχημης οικονομικής κατάστασης στην οποία είχε περιέλθει η οικογένεια. Η γυναίκα ανήκει σε τοπικές οργανώσεις για το ζήτημα των ταυτοτήτων και αρκετό καιρό πίεζε τον κληρικό να πάρει θέση για το ζήτημα.

Σε περίπτωση κλήσης μας από τη δικαιοσύνη θα προσκομίσουμε και τα στοιχεία της συνάντησης και τους μάρτυρες που ήσαν παρόντες.

ΠΗΓΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLIΝΕ

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]