Ποια είναι τα ζώδια που ξεπερνούν το χωρισμό πιο εύκολα

26 Αυγούστου 2023

Φυσικά και υπάρχουν ζώδια που ξεπερνούν το χωρισμό πιο εύκολα από τα άλλα, αλλά ποια είναι αυτά τα πέντε ζώδια που τα καταφέρνουν καλύτερα ;

Ο χωρισμός είναι αδιαμφισβήτητα δύσκολος και για τους δύο, βέβαια αυτό εξαρτάται και κατά πόσο ήταν πραγματικά αμφίδρομος ο έρωτας σε αυτή την σχέση. Ωστόσο υπάρχουν άνθρωποι που καταφέρνουν να ξεπεράσουν πιο εύκολα το πένθος που συνοδεύει τη διάλυση μίας ερωτικής σχέσης.

Μάλιστα κάποιοι άνθρωποι, από συγκεκριμένα ζώδια φαίνεται ότι έχουν χαρακτηριστικά που τους βοηθούν να κάνουν στροφή και να πάνε παρακάτω μετά από έναν χωρισμό.

Δίδυμος

Συνήθως προσπαθεί να διορθώσει τα προβλήματα στην σχέση του και παλεύει να βάλει τα εμπόδια στην άκρη. Ωστόσο εάν δει ότι η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο και έρθει το τέλος δεν δυσκολεύεται να αποχωρίσει από αυτήν. Είναι τόσο κοινωνικός που έχει τόσους φίλους που σίγουρα θα του σταθούν να ξεπεράσει αυτή την σχέση, όχι βέβαια πως δεν μπορεί να το κάνει και από μόνος του..!

Κριός

Έχει ένα χαρακτήρα που δείχνει ότι τίποτα δεν μπορεί να τον πληγώσει. Ωστόσο εάν φτάσει στον χωρισμό το παίρνει προσωπικά και στεναχωριέται έντονα. Θα κάτσει να αναλύσει τα σημεία στη σχέση που ήταν λάθος, θα κάνει τον απολογισμό του, θα θυμώσει και στο τέλος θα πάει παρακάτω..

Τοξότης

Αγαπάει τα ταξίδια, την ελευθερία του και τον σύντροφο του. Αν έρθει η στιγμή και η σχέση του πηγαίνει στο τέλος τότε πραγματικά στεναχωριέται. Αν δει όμως ότι η σχέση του, έχει σοβαρά προβλήματα που δεν βλέπει να λύνονται, τότε θα είναι ο πρώτος που θα φύγει από αυτή, όσο κι εαν τον πονάει αυτό και μάλιστα θα το κάνει με συνοπτικές διαδικασίες. Είναι της λογικής ότι η ζωή συνεχίζεται και ξεπερνάει τον καημό του με νέες εμπειρίες, εξόδους και φυσικά ταξίδια !

Παρθένος

Αν και δείχνει εξαιρετικά συναισθηματικός (μην ξεγελιέσαι όμως, δείχνει δεν είμαστε και σίγουροι αν είναι κιόλας), δεν θα αφήσει το τέλος μίας σχέσης να τον οδηγήσει στην κατάθλιψη. Μπορεί να κλάψει και να στεναχωρηθεί, θα συζητήσει με φίλους του τι μπορεί να πήγε λάθος, μετά όμως θα προσγειωθεί και θα κοιτάξει μπροστά με το αγέρωχο στυλ του.

Αστρολογία: Τα 3 ζώδια που κινδυνεύουν να χωρίσουν το Σεπτέμβριο | ΣΚΑΪ

Αιγόκερως

Σιχαίνεται τους χωρισμούς γιατί στο δικό του σύμπαν ισοδυναμεί με προσωπική αποτυχία. Συνήθως προτιμάει να διαχειριστεί τη λύπη του μόνος του αλλά θα ριχτεί με τα μούτρα στη δουλειά και τις υποχρεώσεις και θα καταφέρει γρήγορα να γυρίσει σελίδα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]