Η Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψε ότι κάνει περιποίηση προσώπου με σπέρμα σολομού

26 Αυγούστου 2023

Η Τζένιφερ Άνιστον σε συνέντευξή της αποκάλυψε ότι κάνει περιποίηση προσώπου με σπέρμα σολομού και παραδέχτηκε ότι θα «δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα» για να δείχνει νέα

Στο όνομα της ομορφιάς και της περιποίησης της επιδερμίδας , δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν θα δοκίμαζα και υποθέτω ότι αυτό ισχύει και για την Jennifer Aniston.

Η Jennifer Aniston μπορεί να «δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα» για «νεανική όψη», ακόμα και για ΠΑΡΑΞΕΝΗ «σομόν» προσώπου

Η ηθοποιός αποκάλυψε το μυστικό της αγέραστης ομορφιάς της και παραδέχτηκε ότι έχει χρησιμοποιήσει σπέρμα σολομού σε όλο της το πρόσωπο και όσο αφορά το να δείχνει νέα, λέει ότι θα δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα τουλάχιστον για μία φορά.

Πρόσφατα, ένας αισθητικός της πρότεινε μια περιποίηση προσώπου με σπέρμα σολομού”με την ίδια να απορεί: “Σοβαρά μιλάς; Πώς παίρνετε το σπέρμα του σολομού;”

Η Άνιστον δοκίμασε την ασυνήθιστη “πρακτική”, αλλά δεν ήταν σίγουρη αν πέτυχε.

Το νεότερο απαραίτητο συστατικό για την κορεάτικη ομορφιά, το σπέρμα σολομού πωλείται τώρα σε ιατρικά σπα και ισχυρίζεται ότι αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου, επιταχύνει τον κύκλο εργασιών των κυττάρων και μειώνει τη μελάγχρωση και τη φλεγμονή.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η ίδια : οι εβδομαδιαίες ενέσεις πεπτιδίων κατά της γήρανσης είναι «το νέο θεμέλιο της νεότητας» και «νομίζω ότι αυτό είναι το μέλλον».

Τα πεπτίδια δεν τα χρησιμοποιεί μόνο στο πρόσωπο τα πίνει κιόλας, βάση όσων είπε! 

Η ηθοποιός  αποκάλυψε στην εταιρεία ότι προσθέτει πεπτίδια κολλαγόνου, ζωτικής σημασίας πρωτεΐνες, στο πρωινό φλιτζάνι του καφέ της καιsmoothie”.

Η Jennifer δεν φοβάται να μιλάει για τις θεραπείες της κατά της γήρανσης και παραδέχτηκε ότι έχει κάνει μπότοξ αλλά δεν συνέχισε με αυτό γιατί όπως λέει:

Παραμορφώνει απολύτως τα πρόσωπα των ανθρώπων και τελικά έχειτο αντίθετο αποτέλεσμα. Φαίνεσαι μεγαλύτερος, κατά τη γνώμη μου, όταν δεν μπορείς να κουνηθείς και δεν αφήνεις τις φυσικές εκφράσεις σου να κάνουν τα δικά τους».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]