Συγγνώμη ζητούσε ο 22χρονος που πυροβόλησε τον 29χρονο στο κεφάλι

24 Αυγούστου 2023

Συγγνώμη ζητούσε ο 22χρονος από το Ηράκλειο, που πυροβόλησε τον 29χρονο Νίκο στο κεφάλι

Την ερχόμενη Δευτέρα, θα απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου, ο 22χρονος ο οποίος πριν από 3 εβδομάδες, πυροβόλησε και τραυμάτισε στο κεφάλι έναν 29χρονο, στην περιοχή της Μεσαράς Ηρακλείου, για ασήμαντη αφορμή.

Σε δηλώσεις του ο δικηγόρος του 22χρονου, Διονύσης Βέρρας επεσήμανε ότι το όπλο του νεαρού βρίσκεται πλέον στα χέρια των αρχών καθώς ο ίδιος υπέδειξε το σημείο όπου το πέταξε σε κατάσταση πανικού μετά τον πυροβολισμό σε βάρος του 29χρονου Νίκου.

Ηράκλειο: Ζήτησε συγγνώμη ο 22χρονος που πυροβόλησε τον 29χρονο Νίκο – Τη Δευτέρα η απολογία του

Αφού εκτελέστηκε το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του για την πράξη της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση, οδηγήθηκε στο γραφείο της ανακρίτριας Ηρακλείου, από την οποία πήρε προθεσμία για τις 12 το μεσημέρι της ερχόμενης Δευτέρας, 28 Αυγούστου.

Ο κατηγορούμενος έκλαιγε και ζητούσε συγγνώμη, σε όλη τη διάρκεια της σύντομης διαδικασίας ενώπιον της Ανακρίτριας Ηρακλείου.

Ο δικηγόρος του κ. Βέρρας σημείωσε ακόμη ότι θα εξεταστούν με μεγάλη προσοχή όλα τα βίντεο που υπάρχουν για την υπόθεση καθώς, όπως είπε, σε ένα από αυτά υπάρχει “διαδικασία συμπλοκής πριν από τον πυροβολισμό”. Όλα, ωστόσο, υπογράμμισε θα γίνουν με σεβασμό στον 29χρονο τραυματία καθώς αυτό που προέχει είναι η βελτίωση της υγείας του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]