“Mr.Grey”: Ήξερα ότι θα έχω κακές κριτικές στις “50 αποχρώσεις του γκρι”

21 Αυγούστου 2023

Ο γοητευτικός ηθοποιός Jamie Dornan μίλησε για τον ρόλο του ως Mr. Grey στην ταινία «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι» λέγοντας: “Ήξερα ότι θα έχω κακές κριτικές”

Ο Ιρλανδός ηθοποιός Τζέιμι Ντόρναν έγινε γνωστός όταν υποδύθηκε τον Κρίστιαν Γκρέι δίπλα στην Ντακότα Τζόνσον στο franchise «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι».

Οι τρεις δραματικές, ερωτικές ταινίες του franchise ”Fifty Shades” παρόλο που είχαν μεγάλη επιτυχία όταν κυκλοφόρησαν το 2015, το 2017 και το 2018 στο box office, οι κριτικοί δεν είχαν πολλά καλά να πουν και το ίδιο συνέβη και με μεγάλη μερίδα του κοινού. 

Και οι τρεις ταινίες έφεραν συνολικά έσοδα που ξεπερνούσαν το $1 δισεκατομμύριο έναντι των $150 εκατομμυρίων του budget.

Jamie Dornan: Ο Mr Grey από τις “50 αποχρώσεις του γκρι” είναι ο πιο σέξι  άντρας για το 2017!

Παρόλα αυτά η ταινίες περιλήφθηκαν στις πιο γνωστές ταινίες με τις χειρότερες κριτικές 

Η αλήθεια είναι πως οι δύο πρωταγωνιστές, Dakota Johnson και Jamie Dornan, δεν είχαν ποτέ σχολιάσει κάτι για τις κριτικές αυτές, αλλά ο Dornan μετά από χρόνια αποφάσισε να το κάνει. 

Μιλώντας στο βρετανικό GQ, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως ήταν διστακτικός ακόμα και μετά την οντισιόν του για τον ρόλο του Christian Grey:

”Ο Charlie Hunnam πήρε τον ρόλο και ανακοινώθηκε επίσημα. Ήμουν ανακουφισμένος, σκεφτόμουν “τι ωραία, και πόσο εφιάλτης θα γίνει για αυτόν τον καημένο, που θα περάσει από εξέταση και πριν ακούσει κάποιος για την δουλειά του, θα τον μισήσουνείπε αναφερόμενος στα πρώτα πλάνα με τον Hunnam στο ρόλο, αλλά σύντομα αυτό είχε άλλαξε ‘‘Αποσύρθηκε και πήρα εγώ τον ρόλο και ένιωσα εγώ όλο το μίσος”, είπε στην συνέχεια.

Δεν υπάρχει τίποτα σαν το ‘Fifty Shades’. Βασίστηκε στα βιβλία και ήμασταν πιστοί σ’ αυτά. Τα βιβλία είχαν τεράστιο κοινό, φανατικό κοινό και τα μισούσαν οι κριτικοί.

Ξέρεις πως αυτές τις ταινίες, θα τις λατρέψουν οι φαν και θα σου φέρουν και πολλά λεφτά, αλλά ξέρεις ότι και οι κριτικοί θα έτριβαν τα χέρια τους και θα τις χλεύαζαν και έτσι ακριβώς έγινε. Ξέροντας πως έτσι θα γίνει , όταν το βλέπεις να συμβαίνει είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Το θέμα είναι πως, όποια ταινία έχω κάνει στην καριέρα μου μετά απ’ αυτές, την έκανα χάρη σ’ αυτές τις ταινίες. Όλες οι ανεξάρτητες παραγωγές που έχω κάνει τα τελευταία πέντε ή έξι χρόνια γίνονται επειδή τους δίνουν χρήματα, επειδή είμαι εγώ μέσα και εγώ ήμουν σε ένα franchise δισεκατομμυρίων. Έτσι πάει. Μου έδωσαν τόσα πολλά, γι’ αυτό δεν μετανιώνω”. 

 Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]