Με την συμμετοχή του Παπαμιχαήλ ξεκίνησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου 2023

19 Αυγούστου 2023

Με την συμμετοχή του Αλέξανδρου Παπαμιχαήλ στα 20χλμ βάδην, ξεκίνησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου 2023

Παπαμιχαήλ: Συμμετέχει και στα 20 χλμ στο Παγκόσμιο στίβου

Ξεκίνησε με δίωρη καθυστέρηση λόγω της μεγάλης βροχής που έπεσε στην Βουδαπέστη της πρωινές ώρες.

Ο πρώτος αγώνας που μεταδίδεται αυτή την στιγμή είναι το βάδην των 20 χιλιομέτρων

Με καθυστέρηση δυο ωρών θα ξεκινήσει το αγώνισμα των 20 χλμ. βάδην των ανδρών, για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου της Βουδαπέστης, λόγω έντονων καιρικών συνθηκών. Ανάμεσα στους αθλητές που θα λάβουν θέση εκκίνησης είναι και ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ.

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ πήρε την πρόκριση για να συμμετάσχει στα 35 χιλιόμετρα βάδην στο Παγκόσμιο στίβου της Βουδαπέστης, όμως πλέον έχει δικαίωμα να αγωνιστεί και στα 20 χιλιόμετρα στη διοργάνωση.

Και στα 20 χιλιόμετρα βάδην θα μπορέσει να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου της Βουδαπέστης ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ. Η WA έστειλε τη Δευτέρα στον ΣΕΓΑΣ πρόσκληση για τη συμμετοχή του Έλληνα πρωταθλητή και στη δεύτερη απόσταση μετά τα 35 χιλιόμετρα, στα οποία είχε πάρει την πρόκριση πριν μερικές μέρες.

Η ελληνική ομοσπονδία κλασικού αθλητισμού έκανε αποδεκτή την πρόσκληση κι ο Παπαμιχαήλ θα αγωνιστεί κανονικά και στις δυο αποστάσεις.

Η ΕΡΤ θα μεταδώσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου μέσα από τις συχνότητες της ΕΡΤ1 και της ΕΡΤ2, με καθημερινές απευθείας μεταδόσεις, καθώς και καθημερινά μεταμεσονύκτια στιγμιότυπα με τις καλύτερες στιγμές και τις συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]