“Γαλάζια Λίμνη”: Παίζουν οι ηθοποιοί Δέσποινα Βανδή & Βασίλης Μπισμπίκης

18 Αυγούστου 2023

Σαν τους ηθοποιούς στη «Γαλάζια Λίμνη», η Δέσποινα Βανδή & Βασίλης Μπισμπίκης αγκαλιασμένοι με μαγιό και ομολογουμένως κουκλιά και οι δυο!

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης συνεχίζουν τις διακοπές τους στο Πήλιο παρέα με καλούς φίλους.

“Heaven is a place on earth! ❤️” , έγραψε η Δέσποινα Βανδή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Στο ασπρόμαυρο ενσταντανέ, η Δέσποινα Βανδή φοράει ένα animal print μπικίνι που πραγματικά αναδεικνύει το υπέροχο καλλίγραμμο κορμί της.

Ο παραπάνω τίτλος του άρθρου προέρχεται ορμώμενος από την ανάρτηση της Βανδή στο Instagram “Heaven is a place on earth! ❤️” και από τα σχόλια που γίνονται στο Twitter “Δείτε πως είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της γαλάζιας λίμνης’, για την συγκεκριμένη φωτογραφία και ειλικρινά θα μπορούσαν να είναι οι πρωταγωνιστές μιας καινούργιας εκδοχής της  Γαλάζιας Λίμνης

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, με τη σειρά του, μέσα από ένα Insta Story, δημοσίευσε μία φωτογραφία με όλη την παρέα στο Πήλιο. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, η Μαρία Μπακοδήμου, η Μαρία Καβογιάννη, ο Κώστας Καπετανίδης, είναι μερικά μόνο από τα πρόσωπα που ποζάρουν μαζί με τον ηθοποιό και τη Δέσποινα Βανδή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]