Τα ζώδια που θα δυσκολέψει η τελευταία πανσέληνος του καλοκαιριού

17 Αυγούστου 2023

Η τελευταία πανσέληνος του καλοκαιριού, στις 31 Αυγούστου είναι αυτή που θα δυσκολέψει κάποια ζώδια λίγο περισσότερο

Αυτό το καλοκαίρι ο Αύγουστος έχει δύο ολόγιομα φεγγάρια, ένα την πρώτη μέρα του και ένα την τελευταία.  H πρώτη πανσέληνος ήταν αρκετά αισιόδοξη, ενώ η δεύτερη στις 31 Αυγούστου είναι αρκετά δύσκολη και ζόρικη για τα περισσότερα ζώδια.

Η Πανσέληνος στις 31 Αυγούστου μάς δείχνει πως έχουμε υποχρεώσεις, ευθύνες και περιορισμούς με την ανεμελιά των διακοπών να τελειώνει κάπως απότομα. Η επιρροή της είναι αρκετά βαριά σε συναισθηματικό επίπεδο και επηρεάζει περισσότερο τα παρακάτω ζώδια 

Τα ζώδια που πρέπει να προσέξουν περισσότερο είναι τέσσερα: Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

Δίδυμος

εβδομαδιαία ζώδια | Ρεπορτάζ και ειδήσεις για την Οικονομία, τις  Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, την Πολιτική.

Καλά μου Διδυμάκια αυτή η Πανσέληνος της τελευταίας ημέρα του Αυγούστου θα σας επηρεάσει, φέρνοντας αρκετές δυσκολίες τόσο στα επαγγελματικά σας όσο και στα προσωπικά σας. Θα πρέπει κάποιοι από εσάς να πάρετε ριζικές αποφάσεις οι οποίες θα σας οδηγήσουν στο τέλος μιας συνεργασίας ή μιας σχέσης. Μη στεναχωριέστε όμως σκεφτείτε το απλό, ‘ ότι δεν λύνεται κόβετε”

Παρθένος

FOIL ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΠΛΕ

Αυτή η Πανσέληνος θα είναι αρκετά απαιτητική και ζόρικη για σας τους Παρθένους. Κάποια σχέση σας ή επαγγελματική συνεργασία υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φτάσει στα άκρα. Από εσάς εξαρτάται αν θα συνεχιστεί να υφίσταται, it΄s up to you που λένε και Άγγλοι. Παρόλα αυτά θα σας πρότεινα να επιδείξετε ψυχραιμία σε ότι προκύψει, αν φυσικά θέλετε να εξακολουθήσετε να είστε μαζί, αλλιώς το τέλος είναι αναπόφευκτο.


Τοξότης

Τα δώρα του περιπετειώδη Τοξότη σε όλα τα ζώδια -Η ημέρα του Δεκέμβρη που  οι λέξεις γίνονται «βέλη» και πληγώνουν - iefimerida.gr

Οι διακοπές τέλος Αυγούστου τελειώνουν, ξεμυαλισμένε μου Τοξότη και εσύ εξακολουθείς να είσαι σε mood διακοπών. Αυτή η Πανσέληνος θα σε προσγειώσει απότομα και θα σου υπενθυμίσει ότι έχεις και υποχρεώσεις που σε περιμένουν. Καλή η καλοπέραση, αλλά υπάρχουν και οι απαιτήσεις της καθημερινότητας που σε περιμένουν ! Για έλα στα ίσια σου σιγά σιγά..

Ιχθύες

Γυναίκα Ιχθείς : σαν οπτασία… | Astrolife

Εσύ Ψαράκι μου θα πρέπει να προσέξεις και στα θέματα υγείας που πιθανόν να σε απασχολήσουν και στις προσωπικές σου σχέσεις αλλά και στη δουλειά. Τρία σε ένα δηλαδή.. Τα πράγματα γενικά θα είναι πολύ απαιτητικά γι΄αυτό εξοπλίσου με υπομονή και να είσαι πολύ προσεκτικός στις αντιδράσεις σου σε όλα τα επίπεδα. Προσέχουμε για να έχουμε..

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]