Άγριο ξύλο σε καφενείο – Ξυλοκόπησε με μαγκούρα συγχωριανό του

17 Αυγούστου 2023

Άγριο ξύλο έπεσε στα Σφακιά όταν άντρας μπήκε σε καφενείο ξυλοκόπησε με μαγκούρα ένα συγχωριανό του

Το επεισόδιο, σύμφωνα με πληροφορίες σημειώθηκε σε χωριό στα Σφακιά της Κρήτης, όπου ένας άνδρας εντόπισε έναν συγχωριανό του σε καφενείο της περιοχής και άρχισε να τον χτυπάει πάρα πολλές φορές και πολύ άσχημα με την κατσούνα του, δηλαδή με τη μαγκούρα του.

Αποτέλεσμα του περιστατικού ήταν ο τραυματισμός ενός 73χρονου, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανιών, όπου και νοσηλεύεται.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Mega, οι δύο άνδρες είχαν κτηματικές διαφορές, ενώ κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν πως ήταν και άλλες φορές, που οι δύο άνδρες είχαν έρθει στα χέρια.

Μάλιστα, σε περασμένο περιστατικό είχαν βγει και όπλα. Τότε, οι θαμώνες του καφενείου απομακρύνθηκαν γρήγορα από τον χώρο γιατί είχαν φοβηθεί.

«Σήκωσαν όπλα και απειλούσαν!»
Αυτόπτης μάρτυρας του επεισοδίου, ένας θαμώνας του καταστήματος, σε καταγγελία του ανέφερε πως «άρχισε να χτυπά με μανία τον 73χρονο. Εμείς τρομάξαμε και αμέσως φύγαμε. Σήκωσαν ακόμα και όπλα και απειλούσαν πως θα ρίξουν».

Σύμφωνα με την μαρτυρία, τέτοιου είδους περιστατικά είναι συχνά στο χωριό.

«Δεν γίνεται να μην μπορούμε να βγούμε έξω από τα σπίτια μας επειδή φοβόμαστε. Πρέπει κάτι να γίνει άμεσα. Φοβόμαστε για τη ζωή μας» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]