Πάρις Χίλτον: Διακοπές στην Ελλάδα

14 Αυγούστου 2023

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Πάρις Χίλτον επιλέγει την Ελλάδα για τις διακοπές της και όπως φαίνεται της αρέσει αρκετά.

Τον ζεστό ήλιο και τις όμορφες θάλασσες της χώρας μας απολαμβάνει η “χρυσή” κληρονόμος Πάρις Χίλτον. Οι παιχνιδιάρικες φωτογραφίες πάνω σε σκάφος που δημοσίευσε στο Instagram.

Πολλοί ήταν οι celebrities του εξωτερικού – ηθοποιοί, τραγουδιστές και επιχειρηματίες – που επέλεξαν (και φέτος) την χώρα μας και τα όμορφα νησιά της για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ανάμεσά τους και η Πάρις Χίλτον, η οποία επισκέφθηκε τις Σπέτσες αλλά και το Πόρτο Χέλι, μαζί με τον σύζυγό της Κάρτερ Ριμ, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα με το σκάφος τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε τον Νοέμβριο του 2021, ενώ πριν από περίπου 7 μήνες απέκτησαν το πρώτο τους παιδί μέσω παρένθετης μητέρας,.

Η “χρυσή” κληρονόμος, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες της από τις διακοπές της στην Ελλάδα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συνδυάζοντας το μαγιό της με ψηλές εσπαντρίγιες και μεγάλα γυαλιά ηλίου, παίζει με ένα λάστιχο που βγάζει νερό, κάνοντας ντουζ.

Η διάσημη influencer ανέβασε και ένα βιντεάκι στα κοινωνικά δίκτυα στο οποίο δείχνει πως πέρασε. «Ένα απίστευτο διάλειμμα με την αγάπη μου μετά από ατελείωτες εβδομάδες πτήσεων, εκδηλώσεων, φωτογραφίσεων και μητρικών υποχρεώσεων» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]