Τίμησαν τον Μιχάλη Κατσουρή στα ευρωπαϊκά γήπεδα

13 Αυγούστου 2023

Τίμησαν τον Μιχάλη Κατσουρή και στα ευρωπαϊκά γήπεδα, η δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή στα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας έχει αγγίξει τους φιλάθλους σε όλη την Ευρώπη.

Επίσημη πρώτη για το πρωτάθλημα Γαλλίας στο Velodrome με τον αγώνα Μαρσέιγ-Ρεμ.

Μέσα στο «καυτό» κλίμα της έδρας της Μαρσέιγ κυριάρχησαν δύο τεράστια πανό, τα οποία αναφέρονταν στον δολοφονηθέντα Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια: «ΑΘΑΝΑΤΟΣ» έγραφε το ένα και «Αναπαύσου εν ειρήνη, Μιχάλη» το άλλο, στα ελληνικά.

Ίσως το μόνο που μπορεί να διακρίνει κανείς από τα συνθήματα των Μαρσεγέζων είναι η λέξη ΑΕΚ, αλλά η ατμόσφαιρα είναι συγκινητική…

Και στη Γερμανία, στον αγώνα Μάιντς-Ντόρτμουντ διακρίνεται το πανό που γράφει στα αγγλικά «REST IN PEACE MICHALIS» (Αναπαύσου εν ειρήνη, Μιχάλη).

Εικόνα

Στην Ισπανία, στον αγώνα Σεβίλη-Βαλένθια, την Παρασκευή, το ίδιο πανό, η ίδια ευχή.

Εν όψει του αγώνα στο Ζάγκρεμπ, ανάμεσα στην Ντιναμό και την ΑΕΚ, η κροατική ομάδα καλεί τους οπαδούς στο γήπεδο, με τη φράση «Ας δείξουμε ποιοι είμαστε».

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, Ντιναμό Ζάγκρμπ γράφει:

«Ας δείξουμε στον κόσμο ποιοι είμαστε! Τις τελευταίες ημέρες, είχαμε την ευκαιρία να διαβάσουμε διάφορα άρθρα για τον σύλλογό μας και τους οπαδούς μας… Ως σύλλογος, πάντα καλλιεργούσαμε δίκαιη και αθλητική υποστήριξη! Στο “Μαξιμίρ” μας, η ατμόσφαιρα είναι πάντα όπως πρέπει! Ας το δείξουμε αυτό την Τρίτη, ας δείξουμε στον κόσμο τι είναι το Ζάγκρεμπ, τι είναι η Ντιναμό!».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]