Super Κική: Αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις για τον Σταύρο Ξαρχάκο 

12 Αυγούστου 2023

Ένα αμήχανο περιστατικό ανάμεσα σε εκείνη και τον Έλληνα συνθέτη, Σταύρο Ξαρχάκο, εξομολογήθηκε η influencer, Super Κική, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αντιδράσεις εναντίον της. 

Μέσω ενός βίντεο στο Youtube η Σούπερ Κική αναφέρθηκε στη στιγμή που βρέθηκε στην ίδια σκηνή με τον Σταύρο Ξαρχάκο, χωρίς καν να τον γνωρίζει.

Όπως περιέγραψε η instagrammer και YouTuber, την είχαν ενημερώσει να μην βγει να σερβίρει όταν θα ανέβαινε στη μουσική σκηνή ο συνθέτης, αλλά εκείνη δεν γνώριζε ποιος ήταν ο σπουδαίος Έλληνας μουσικός.

«Εγώ ούτε και ήξερα τι είναι ο Ξαρχάκος και τι κάνει, νόμιζα ότι ήταν τραγουδιστής. Και βλέπω έναν που κάνει κάτι τέτοια (κουνάει τα χέρια του)» είπε αρχικά η Σούπερ Κική, και προσθέτει πως «έχω τον νου μου να μην βγει κάνα παλικάρι να τραγουδήσει, δεν βλέπω τίποτα. Μόνο έναν κύριο να παλεύει με μία μυγοσκοτώστρα, λέω “δεν παίζει”, και βγαίνω και έχω δύο ποτήρια μοσχάτο που πίνουν όλες και κάνουν μεταξύ τους “ντιν”».

Εκείνη την στιγμή, ο Σταύρος Ξαρχάκος της απηύθυνε τον λόγο, και της είπε “σσσς”, εννοώντας να κάνει ησυχία.

«Έχω μείνει έτσι τόση ώρα σαν τον Ροζ Πάνθηρα, δεν ξέρω και εγώ πόση, έχω πάθει τρεις αγκυλώσεις μέχρι να περιμένω να τελειώσει η μα… που κάνει. Πού να καταλάβω εγώ τι είναι αυτός; Δεν φταίω. Με έκανε ρεζίλι των σκυλιών. Σιγά τι ακούστηκε ρε παλικαρά Ξαρχάκο; Τι θέλεις τώρα; Τώρα έλα να μου το πεις το “σουτ”. Για ένα 20αρικάκι μου το πες το “σουτ” και εσύ έπαιρνες 5 χιλιάρικα για να σκοτώνεις μύγες και κουνούπια. Τελείωσε το θέμα με μένα. Μπλοκ».

Τα σχόλια που έκανε η Super Κικη για τον Σταύρο Ξαρχάκο προκάλεσαν πλήθος αντιδράσεων στο Twitter.

«Μόνη σου γίνεσαι ρεζίλι των σκυλιών»

Λίγες μέρες μετά τη δημοσίευση του βίντεο στο YouTube, η Super Κική, κατά κόσμον Κική Λιτσάκη, συγκέντρωσε «κύμα» από αρνητικά σχόλια, για την αναφορά της σε ένας από τους σπουδαιότερους μουσικούς της χώρας μας.

Στο Twitter γράφουν: «Αποθέωση του τίποτα. Ινφλουένσερ, με “άποψη”, για όλα», «Μόνη σου γίνεσαι ρεζίλι», «Δεν την έκανε ο Μέγας Ξαρχάκος. Ανέκαθεν είναι ρεζίλι των σκυλιών».

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]