Δήμαρχος άφηνε σκουπίδια στην πόρτα του αντιπάλου του

12 Αυγούστου 2023

Ο νυν δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος άφηνε σκουπίδια έξω από το σπίτι του αντιπάλου του 

Συμφωνά με πληροφορίες ο κ. Κωστούρος έχει «πιαστεί» από κάμερες ασφάλειας να αφήνει σακούλες με σκουπίδια και περιττώματα τουλάχιστον 30 φορές, στην εξώπορτα της εξοχικής κατοικίας του κυρίου Ορφανού του πολιτικού του αντιπάλου.

Απίστευτο: Ο Δήμαρχος Ναυπλίου άφηνε σκουπίδια και περιττώματα στην  εξώπορτα του αντιπάλου του!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Ορφανός, υποψήφιος δήμαρχος και πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου,  προσέφυγε στο Πρωτοδικείο Ναυπλίου την Παρασκευή και κατέθεσε το σχετικό βίντεο που δείχνει καρέ – καρέ τις πράξεις του δημάρχου. Ζήτησε μάλιστα να ενεργοποιηθούν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του Δημήτρη Κωστούρου. 

Σημειώνεται πως οι σακούλες περιείχαν γκαζάκια με εύφλεκτο υλικό, σκουπίδια καθημερινής χρήσης, χρησιμοποιημένα χαρτιά υγείας, ακαθαρσίες και περιττώματα ζώων.

Η παραδοχή της πρωτοφανούς πράξης έγινε από τον ίδιο τον κ. Κωστούρο ο οποίος με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα υποστήριξε πως επηρεάστηκε αρνητικά από την «τοξική» αντιπαράθεση.

«Δυστυχώς όμως όλη αυτή η τοξική κατάσταση κάποια στιγμή ανθρώπινα με επηρέασε αρνητικά και με οδήγησε σε μία λανθασμένη ανταποδοτική πράξη με συμβολικό χαρακτήρα, να τοποθετήσω απορρίμματα στη πόρτα εξοχικής κατοικίας ιδιοκτησίας του κυρίου Ορφανού» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η αίτηση του Δημήτρη Ορφανού για ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του απερχόμενου δημάρχου αναμένεται να εκδικαστεί την επόμενη εβδομάδα, ενώ αναμένεται και η κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]