Σερβιτόρα βρήκε «κόλπο» για να παίρνει φιλοδωρήματα και προκάλεσε αντιδράσεις (βίντεο)

11 Αυγούστου 2023

Σερβιτόρα βρήκε «κόλπο» για να παίρνει φιλοδωρήματα και προκάλεσε αντιδράσεις

Για πολλούς στον κλάδο των τουριστικών επαγγελμάτων, τα φιλοδωρήματα αποτελούν σημαντικό μέρος των αποδοχών τους.

Κατά συνέπεια, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτοί οι επαγγελματίες εξερευνούν καινοτόμους τρόπους για να ενισχύσουν τα φιλοδωρήματά τους κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας.

Μια πολυμήχανη σερβιτόρα στράφηκε σε μια… αντισυμβατική μέθοδο, για να κάνει τους πελάτες της να της αφήνουν φιλοδώρημα, έτσι σκέφτηκε μια όχι και τόσο ορθόδοξη λύση για να το πετύχει.

Γυναικείο Άρωμα Με Φερομόνη - Morning Glow Pheromones Perfume Female To  Male 50ml

Η Alexa Johnson, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ένα άρωμα εμπλουτισμένο με φερομόνες πριν από τη βάρδια της.

Οι φερομόνες είναι φυσικά παραγόμενες χημικές ουσίες που εκκρίνει το σώμα, μεταδίδοντας σήματα που μπορούν να προκαλέσουν διέγερση, έλξη και να επηρεάσουν τα επίπεδα των ορμονών.

Το αποτέλεσμα αυτής της αντισυμβατικής μεθόδου ήταν εντυπωσιακό: όλα τα τραπέζια της έδωσαν φιλοδώρημα 20% ή περισσότερο, με αποκορύφωμα το συνολικό ποσό των 231,80 δολαρίων.

Αυτό το βίντεο στο TikTok, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 800.000 προβολές, προκάλεσε ένα κύμα αντιδράσεων από θεατές που είχαν δοκιμάσει παρόμοιες τεχνικές.

Φαίνεται τελικά ότι το άρωμα με φερομόνες μπορεί να ανταποκρίνεται στις δυνατότητές του.

Καθώς ο κλάδος των υπηρεσιών συνεχίζει να εξελίσσεται, δημιουργικές στρατηγικές όπως αυτές καταδεικνύουν τα όρια στα οποία οι επαγγελματίες είναι διατεθειμένοι να φτάσουν για να ενισχύσουν τα κέρδη τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]