Βίντεο-ντοκουμέντο στα χέρια των αρχών με τη στιγμή της δολοφονίας

11 Αυγούστου 2023

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι Αρχές έχουν στα χέρια τους βίντεο-ντοκουμέντο με τη στιγμή της δολοφονίας του 29χρονου φιλάθλου.

Οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους πληθώρα βίντεο από κάμερες ασφαλείας που καταγράφουν την έλευση και την έφοδο των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στο υλικό αυτό βρίσκεται και βίντεο που καταγράφει το μαχαίρωμα στον Μιχάλη, ο οποίος λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή από ακατάσχετη αιμορραγία.

Σε φωτογραφίες από καρέ του βίντεο, διακρίνεται η στιγμή που ο 29χρονος φίλαθλος έχει δεχτεί την μαχαιριά.

Φωτογραφίες είναι από το υλικό που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί

Στη δεύτερη φωτογραφία που περιλαμβάνεται στη δικογραφία φαίνεται το πλήθος των χούλιγκαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ και στην τρίτη, φαίνεται η ομάδα που στράφηκε κατά του 29χρονου.

«Μας χτυπούσαν με μπουκάλια και πέτρες» κατέθεσαν μάρτυρες έζησαν τον τρόμο στη Νέα Φιλαδέλφεια

Συγκλονίζουν οι αποκαλυπτικές καταθέσεις των μαρτύρων στις Αρχές για τη δολοφονική επίθεση των Κροατών χούλιγκαν, έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, με θύμα τον 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή.

Ανάμεσα σε αυτές και η κατάθεση του αδερφού του Μιχάλη, ο οποίος λέει ότι τον κάλεσαν στο τηλέφωνο για να του πουν ότι αδερφός του ήταν νεκρός. Για τα όσα συνέβησαν το βράδυ των επεισοδίων κατέθεσαν μεταξύ άλλων, ένας Ειδικος Φρουρός, αλλά και τρυαματίες που περιέγραψαν τη βίαιη επίθεση των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Γιατρός: «Ο Μιχάλης ήταν άπνοος και με μυδρίαση»

«Περί ώρα 23.45 προσήλθε ένα άτομο, άνδρας, με ιδιωτικό ασθενοφόρο, το οποίο άτομο δεν έφερε σφυγμούς, ήταν άπνοος και με μυδρίαση. Αμέσως εισήχθη στα επείγοντα όπου και προχωρήσαμε στη διαδικασία της ανάνηψης για το χρονικό διάστημα της μιας ώρας, πλην όμως δεν καταφέραμε να τον επαναφέρουμε στη ζωή. Το εν λόγω άτομο δεν έφερε εξωτερικά εμφανή τραύματα, εκτός από ένα θλαστικό τραύμα στην έσω επιφάνεια του αριστερού βραγχίονα, πλην όμως είχε αίμα σε όλο του το σώμα» αναφέρει στην κατάθεσή του ο γιατρός του νοσοκομείου.

Αδερφός Μιχάλη Κατσουρή: «Μου είπαν… μάλλον πέθανε»

«Στις 04.00 με κάλεσε ο ξάδερφός μου και είπε ότι ο αδερφός μου, Μιχάλης έχει τραυματιστεί σοβαρά, χωρίς να ξέρει τον τρόπο που έγινε. Μετά από λίγα λεπτά μου ξανατηλεφώνησε και μου είπε ότι μάλλον έχει πεθάνει. Ήμουν εκτός Αττικής, οπότε έφτασα στο νοσοκομείο στις 8 παρά 10 το πρωί. Δε γνωρίζω πώς πέθανε ο αδερφός μου, όσο ζούσε ήταν ενεργός οπαδός της ΑΕΚ και ήταν και σε σύνδεσμο» κατέθεσε ο αδερφός του 29χρονου.

Πηγή: NEWSBREAK

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]