Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του 29χρονου Μιχάλη

10 Αυγούστου 2023

Έχασε όλο του το αίμα μέσα σε 10 λεπτά, από ένα και μοναδικό τραύμα, έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του 29χρονου Μιχάλη

Βγήκε το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τη στυγερή δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια από οπαδούς.

Σε ακατάσχετη αιμορραγία, που αποδίδεται σε ένα και μοναδικό τραύμα στο χέρι, αποδίδεται ο θάνατος του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, που έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ το βράδυ της Δευτέρας , όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική έκθεση.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση που συνέταξε ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογρηάς, η αιτία θανάτου του 29χρονου Μιχάλη είναι το ένα και μοναδικό τραύμα που κατάφεραν οι χούλιγκαν στο χέρι , στον πήχη το οποίο φαίνεται να προκλήθηκε κατά την προσπάθειά του να αμυνθεί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την ιατροδικαστική έκθεση δεν προκύπτει άλλο τραύμα στη σορό.

Το ένα και μοναδικό μοιραίο χτύπημα πιθανόν να προκλήθηκε από μαχαίρι τύπου καραμπίτ.

Ένα ίδιο μαχαίρι ήταν ανάμεσα στα φονικά όπλα και στην υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού, πριν από ενάμιση χρόνο στη Θεσσαλονίκη.

Το εν λόγω μαχαίρι μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλο σε μέγεθος όμως, προκαλεί σοβαρή ζημιά.

Γεγονός που ενδεχομένως πολλοί από όσους κινούνται στους κόλπους των χούλιγκαν να αγνοούν παρότι έχουν στην κατοχή τους αντίστοιχα μαχαίρια.

Τα καραμπίτ είναι αποδεδειγμένα φονικά εργαλεία, καθώς μία και μόνο κίνηση επάνω στο ανθρώπινο σώμα μπορεί να προκαλέσει ιδιαίτερα σοβαρά, ως και θανατηφόρα, τραύματα.

 Το βίντεο που ακολουθεί είναι ενδεικτικό.

μαχαίρι τύπου καραμπίτ

Όπως εκτιμάται ο 29χρονος Μιχάλης ξεψύχησε μέσα σε λιγότερο από 10 λεπτά από ακατάσχετη αιμορραγία. Ο ιατροδικαστής κ. Καλογρηάς ανίχνευσε και χτυπήματα στα χέρια από την προσπάθεια του Μιχάλη Κατσουρή να προστατευθεί από τη μανία των χούλιγκαν.

«Υπήρχε τρελή αιμορραγία ασταμάτητη και σε όλη τη διαδρομή πηγαίναμε εκεί παρεούλα μέχρι και την καρέκλα που κάθισέ στο περίπτερο το μόνο που μας έκανε ένα τίναγμα ήθελε να φύγει από την καρέκλα και να κάτσει κάτω να ξαπλώσει κάτω δεν τον αφήσαμε και υπήρχε μία κοπέλα εκεί νοσηλεύτρια προσπαθούσε η κοπελίτσα να κάνει ό,τι μπορεί» συνέχισε την περιγραφή των τελευταίων μαρτυρικών στιγμών για τον Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος διήνυσε μια απόσταση 100 μέτρων από το σημείο που χτυπήθηκε με μαχαίρι μέχρι να κρυφτεί σε ένα περίπτερο μπροστά από την εκκλησία της Αγίας Τριάδας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]