Σινεμά: Οι ταινίες της εβδομάδας από 10/8 έως 16/8

10 Αυγούστου 2023

Οι ταινίες που μπορείτε να δείτε αυτή την εβδομάδα στα σινεμά, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν η γαλλική κωμωδία «Γελάει Καλύτερα Όποιος Γελάει Τελευταίος»  το θρίλερ «Ο Εχθρός Δίπλα μου» και  την γαλλική κωμωδία γυρισμένη στην Σέριφο «I love Greece».

Για τους λάτρεις της Αγκάθα Κρίστι  η ταινία με τον Ηρακλή Πουαρό «Δύο Εγκλήματα Κάτω Από τον Ήλιο» είναι μια καλή επιλογή!

Ο Εχθρός Δίπλα μου

Ένα ζευγάρι Γάλλων μετακομίζει σε ένα ορεινό χωριό της βορειοδυτικής Ισπανίας, όπου αγοράζει μια αγροικία και ένα μικρό κομμάτι γης. Προσπαθεί να συμβιώσει με τους ντόπιους, αλλά η δημιουργία ενός αιολικού πάρκου στην περιοχή θα στρέψει τους χωρικούς εναντίον του.

Γελάει Καλύτερα Όποιος Γελάει Τελευταίος

Δάσκαλος μια ζωή, ο κύριος Πουτιφάρ βγαίνει επιτέλους στη σύνταξη. Τώρα είναι έτοιμος πλέον να εφαρμόσει το μεγάλο σχέδιό του: να εκδικηθεί τους πρώην μαθητές του, οι οποίοι του είχαν κάνει τη ζωή μαρτύριο.

Δύο Εγκλήματα Κάτω Από τον Ήλιο

Προσπαθώντας να διαλευκάνει την υπόθεση ενός πλαστού διαμαντιού, ο ντετέκτιβ Ηρακλής Πουαρό θα βρεθεί σ’ ένα ειδυλλιακό νησάκι της Αδριατικής και μπροστά σε μια περίπλοκη υπόθεση δολοφονίας.

Sweet Movie

Αφού κέρδισε το «διαγωνισμό παρθενίας», η Μις Καναδάς παντρεύεται έναν πλούσιο Αμερικανό επιχειρηματία. Πολύ γρήγορα δραπετεύει από τη χρυσή φυλακή της και ανακαλύπτει τον πραγματικό κόσμο παρέα με μια αναρχική κολεκτίβα που διασχίζει τον Σηκουάνα με ένα πλοιάριο.

I Love Greece

Ο Ζαν και η Μαρίνα, ένας Γάλλος και μια Ελληνίδα, έρχονται για καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης. Στην Αθήνα θα συναντήσουν την πληθωρική οικογένεια της τελευταίας και όλοι μαζί θα εξορμήσουν στη Σέριφο για το γάμο ενός συγγενή τους.Τίποτα δεν πηγαίνει όπως το είχαν σχεδιάσει και τίποτα δεν κρύβεται κάτω από το διαπεραστικό ελληνικό φως.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]