Ντέμι Μουρ: Απολαμβάνει τις διακοπές της την Ελλάδα (pics)

9 Αυγούστου 2023

Στην Ελλάδα βρίσκεται η Ντέμι Μουρ αυτές τις μέρες και απολαμβάνει τις διακοπές της

Τις καλοκαιρινές της διακοπές συνεχίζει να απολαμβάνει η Demi Moore. Η Χολιγουντιανή ηθοποιός λατρεύει την Ελλάδα και είναι και εκείνη ανάμεσα στους δεκάδες celebrities, που επέλεξαν τη χώρα μας φέτος για να περάσουν το καλοκαίρι τους. Μερικοί από αυτούς είναι η Εύα Μέντες και ο Ράιαν Γκόσλινγκ, ο Τζέιμς Φράνκο, ο Έλον Μασκ, o Τζέισον Στέιθαμ κ.α.

Η Demi Moore είναι μια από τις επώνυμες που φαίνεται να έχουν κερδίσει το χρόνο καθώς ακόμα και τα φίλτρα του Instagram δεν αρκούν για να εξηγήσουν τη νεανική εμφάνιση που διατηρεί η ηθοποιός στα 59 χρόνια της.

Η Χολιγουντιανή σταρ μοιράστηκε με τους εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram μερικά στιγμιότυπα από… τον «παράδεισο».

Ντέμι Μουρ: Απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα

«Παράδεισος ♥️ Ηλιοθεραπεία, παιχνίδια στο νερό, ύπνος με γούνινους φίλους και ένα καλό βιβλίο…» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της».

Η διάσημη σταρ δε διστάζει μάλιστα να δημοσιεύει στα social media πολλά στιγμιότυπα από τις βουτιές της στα καταγάλανα νερά των ελληνικών νησιών.

Αυτή τη φορά, η Moore δημοσίευσε δύο φωτογραφίες, που δείχνουν την ίδια, αλλά και τον τετράποδο φίλο της, Πιλάφ, τον οποίο δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ, πάνω στο πολυτελές σκάφος, που φιλοξενεί εκείνη και την παρέα της, με φόντο τη θάλασσα και μία ελληνική σημαία.

300206973_3098756903719939_5366577689694376365_n
Η Ντέμι Μουρ ποζάρει με μπικίνι και τον σκύλο της -Aνέμελη και ξέγνοιαστη  ξαπλωμένη σε στρώμα | BOVARY

«Καλοκαιρινές λήψεις» έγραψε στη λεζάντα.

Κατά την παραμονή της στην Ελλάδα, η ηθοποιός αναρτά συχνά φωτογραφίες και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram στιγμές από την καθημερινότητά της. Άλλωστε, η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και κρατά μέσω αυτών επαφή με το κοινό της.

Ντέμι Μουρ: απολαμβάνει τις διακοπές της στη Σαντορίνη μαζί με την κόρη της  Ράμερ - Iciao
Η Ντέμι Μουρ κάνει διακοπές στην Ελλάδα -Η καθηλωτική φωτογραφία της από το  Αιγαίο [εικόνες] - iefimerida.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]