Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του MasterChef 2024-Μεγάλες αλλαγές!

8 Αυγούστου 2023

Μεγάλη χαρά θα πάρουν οι φανατικοί φίλοι και πιθανόν υποψήφιοι για το MasterChef 2024,καθώς εχθές κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του ριάλιτι μαγειρικής

Στον «αέρα» το τρέιλερ του MasterChef! Είναι ό,τι πιο απολαυστικό και  ανατρεπτικό έχουμε δει - Queen.gr

Ακόμα η κουζίνα του MasterChef 2023, δεν έχει κρυώσει και τα στελέχη, έβγαλαν στον αέρα το πρώτο τρέιλερ για το νέο κύκλο του «MasterChef» θέλοντας να δελεάσει τους επίδοξους μάγειρες να δηλώσουν συμμετοχή.

Αυτή την σεζόν το έπαθλο που θα κερδίσει ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού θα είναι 70,000 ευρώ και μαζί με το χρηματικό έπαθλο θα κερδίσει και ένα εξοπλισμό επαγγελματικής κουζίνας αξίας 30.000ευρώ.

Η δεύτερη σημαντική αλλαγή είναι ότι στον καινούργιο κύκλο ο κάτοχος της δεύτερης θέσης δεν θα φύγει με άδεια χέρια, αφού θα κερδίσει και αυτός 30.000 ευρώ.

Όσο για την τρίτη αλλαγή, αυξάνονται τα ποσά που θα μοιραστούν κατά την διάρκεια όλου του παιχνιδιού και το ποσό θα είναι ακόμα 30.000 ευρώ.

MasterChef 4: H... χειρότερη μέρα στοv διαγωνισμό είναι γεγονός

Το δέλεαρ είναι μεγάλο για τους επίδοξους μάγειρες και σίγουρα θα σπεύσουνε να δηλώσουν συμμετοχή, καθώς όλοι περιμένουν την καινούργια ευκαιρία, που τους δίνει ο νέος κύκλος.

Εννοείτε πως η ομάδα των κριτών δεν θα αλλάξει αφού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το MasterChef.

Ωστόσο, τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Νοέμβριο, ίσως κα λίγο αργότερα, λόγω του σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλου, μιας και έχει αναλάβει, το πρώτο μισό, της παρουσίασης του ριάλιτι «Φάρμα».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]