«Γιατί τόσο μίσος;» Το συγκλονιστικό σκίτσο για τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη

8 Αυγούστου 2023

Ένα συγκλονιστικό σκίτσο αναρτήθηκε στα social media για τη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή έξω από την OPAP Arena, μετά από οπαδικά επεισόδια με χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Όπως διακρίνεται στο ανατριχιαστικό γραφικό, ένας άντρας που αιμορραγεί στο χέρι, όπως ακριβώς ο άτυχος Μιχάλης που μαχαιρώθηκε στο μπράτσο, κρατά το κασκόλ της αγαπημένης του ομάδας.

Ταυτόχρονα, την άλλη άκρη του κασκόλ κρατά ένας δικέφαλος αετός, ο οποίος πετάει ψηλά πάνω από τα σύννεφα και παίρνει μαζί του τον Μιχάλη.

«Γιατί τόσο μίσος;»

Το συγκλονιστικό σκίτσο για τον Μιχάλη Κατσουρή που αναρτήθηκε στον λογαριασμό @b.sof.art και επιμελήθηκε ο Βαγγέλης Σοφικίτης:

Η θεία και νονά του άτυχου παιδιου λύγισε μιλώντας στην κάμερα του Star. «Μια αγάπη, την ΑΕΚ είχε.

Έγινε αετός, μας έφυγε το παιδί μου… Τα τέρατα, μαχαίρωσαν το παιδί μου».

«Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι τον μαχαίρωσαν στην ΑΕΚ τον Μιχαλάκη μου. Ήταν φανατικός ΑΕΚτζής, δεν έχανε τίποτα. Ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή. Πήγε να κάτσε σε μια καφετέρια, ήταν η μόνη φορά που δεν ανακατεύτηκε πουθενά και πήγαν πισώπλατα. Κάποιοι τους έδωσαν ότι κάθονται εκεί οι ΑΕΚτζήδες και πήγαν και το κατακρεούργησαν το παιδάκι μου. Μέχρι να πάει στο περίπτερο, εκεί τελείωσε. Έχουμε πεθάνει όλοι… Τι άλλο να πω ρε παιδιά, χάσαμε τον Μιχαλάκη μας… Να τα ακούσουν αυτά οι φίλοι του, να μην ξαναπατήσουν στο γήπεδο», δήλωσε η γυναίκα με λυγμούς.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]