«Ξυλοκόπησε ηλικιωμένους λουόμενους γιατί δεν κάτσανε στις ξαπλώστρες του»

7 Αυγούστου 2023

Απίστευτο σκηνικό υπεύθυνος beach bar,ξυλοκόπησε ηλικιωμένους λουόμενους γιατί δεν κάτσανε στις ξαπλώστρες του

Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων καταγγέλλει εξύβριση και άγριο ξυλοδαρμό από υπεύθυνο beach bar επειδή θέλησε να κάνει ένα μπάνιο στην παραλία.

Άγριος ξυλοδαρμός ηλικιωμένου ζευγαριού από υπεύθυνο beach bar για να μην  κάτσουν στην παραλία | DIFERNEWS

Σύμφωνα με μαρτυρία που παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, άνδρας έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού πέρυσι το καλοκαίρι, όταν θέλησε να κάτσει με την πετσέτα του στην παραλία. Όπως κατήγγειλε το ζευγάρι, ηλικίας 74 και 70 ετών, τραμπούκοι υπεύθυνοι beach bar στην παραλία  Κασταμονίτη Χαλκιδικής, τους απαγόρεψαν να κάνουν μπάνιο, τους χτύπησαν με πολύ άσχημο , με αποτέλεσμα ο άνδρας να χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, λόγο καταγμάτων!

Όπως κατήγγειλε στο MEGA το ζευγάρι, ηλικίας 74 και 70 ετών, ψευτονταήδες υπεύθυνοι στην παραλία Κασταμονίτη τους απαγόρεψαν να κάνουν μπάνιο στην παραλία.

Η 70χρονη η οποία αντιμετωπίζει και προβλήματα υγείας ξέσπασε για την απαράδεκτη συμπεριφορά, και μιλώντας στο MEGA για το περιστατικό είπε:

«Σάββατο πρωί στις δέκα η ώρα,λόγω του ότι είμαι χειρουργημένη στον εγκέφαλο, πηγαίναμε πρωί δέκα η ώρα. Ήμασταν δύο μέτρα μακριά από τις ξαπλώστρες τους σε μέρος δημόσιο. Ούτε μπροστά ούτε πάνω πετσέτα να ακουμπήσω ούτε τίποτα. Έρχεται λοιπόν κι αρχινάει να βρίζει»

«Ο σύζυγος ήταν σκυμμένος κι έβαζε την ομπρέλα. «Θα σας πνίξω», «θα σας πετάξω», πολλές βρισιές… Κι εγώ η αθεόφοβη για να μη σηκωθεί ο άνδρας μου σηκώνομαι και λέω «κύριε, γιατί είμαστε αχάριστοι; Τι μας προσφέρατε και είμαστε αχάριστοι;». Μου δίνει μια μπουνιά στο μέρος που είμαι χειρουργημένη και πέφτω κάτω στην άμμο, σηκώνεται ο σύζυγος λέει “τι κάνεις; Η γυναίκα μου είναι χειρουργημένη”».

«Περιλαμβάνει τον άνδρα μου, του βάζει τρικλοποδιά, 74 χρόνων ο άνθρωπος, τον ρίχνει κάτω, του ξεσκίζει την μπλούζα, με το ένα χέρι τον πατούσε στον λαιμό, κι ένα χέρι, καβάλα δηλαδή σαν το γαϊδούρι, στα πλευρά. Να φωνάζω βοήθεια και να μην έρθει κανένας…

Έτρεξε μία κοπέλα, άγνωστη, που δεν την ξέρω να την ευχαριστήσω, ειδοποίησε το 100, το 166 πάμε νοσοκομείο στον Πολύγυρο, ο άντρας μου να σπαράζει από τους πόνους. Κάναμε μια επέμβαση στο πλάι από το γόνατο, από πάνω.»

Στο σκηνικό εμπλέκεται και η γυναίκα του υπεύθυνου, η οποία σύμφωνα με την μαρτυρία της 70χρονης, πήγε δήθεν για να σηκώσει τον άντρα της και κάθισε επάνω στο πόδι του. Ο 74χρονος μετά την επέμβαση που έκανε , βρίσκεται στο σπίτι του με Π και δεν μπορεί να πατήσει το πόδι του ενώ είναι απαραίτητη η βοήθεια της συζύγου του για να πάει ακόμα και στην τουαλέτα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]