Χρυσές δουλειές η καμαριέρα με τον φίλο της- «Ξάφριζαν» ενοικιαζόμενα δωμάτια

4 Αυγούστου 2023

Χρυσές δουλειές έκαναν μια καμαριέρα με τον Αλβανό φίλος της καθώς «ξάφριζαν» ενοικιαζόμενα δωμάτια με λεία πάνω από 35.000 ευρώ

Ένας 33χρονος Αλβανός σεσημασμένος για κλοπές και η 35χρονη ομοεθνής σύντροφός του που εργαζόταν ως καμαριέρα κατά την θερινή σεζόν στη Ζάκυνθο, παραβίαζαν τις πόρτες ή τα παράθυρα στις περιοχές Τσιλιβί, Άγιο Σώστη, Γάιδαρο, Τραγάκι και Λαγανά και άρπαζαν μετρητά, κοσμήματα, ρολόγια και ηλεκτρονικές συσκευές χρηματικά ποσά.

Η 35χρονη συνεργός του  του έδινε πληροφορίες και τον εφοδίαζε με κάρτες εισόδου στα δωμάτια, καθώς είχε πρόσβαση σε αυτές λόγω της δουλειάς της, ενώ αναλάμβανε και να κρύβει τα κλοπιμαία.

Τις διαρρήξεις, που έγιναν τον Ιούνιο ως τις αρχές Ιουλίου, αναλάμβανε ο 33χρονος ο οποίος φρόντιζε να μην αφήνει ίχνη, αλλά σε τρεις από αυτές συμμετείχε η 35χρονη συνεργός του που του έδινε πληροφορίες και τον εφοδίαζε με κάρτες εισόδου στα δωμάτια, καθώς είχε πρόσβαση σε αυτές λόγω της δουλειάς της, ενώ αναλάμβανε και να κρύβει τα κλοπιμαία.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε στην κατοχή του ζευγαριού ένα μέρος των κοσμημάτων που είχαν κλέψει και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Σε βάρος των δυο αλλοδαπών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα σε βαθμό κακουργήματος, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Όμως, δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]