Τα ζώδια της εβδομάδας 4/08 έως 11/08

4 Αυγούστου 2023

Κριός

Διακατέχεστε από εσωτερικές ανησυχίες για το παρελθόν?

Σκέφτεστε να τα διαλύσετε όλα στη στιγμή?

Επιδιώκετε να κάνετε κάτι διαφορετικό στη ζωή σας αλλά διακατέχεστε από κυκλοθυμικά συναισθήματα, δεν ξέρετε τώρα τι θέλετε.

Ένα μέρος της ψυχής σας θέλει το συναίσθημα και την ασφάλεια, ενώ η άλλη πλευρά θέλει να σπάσει τα δεσμά, να πετάξει ελεύθερα και να ζήσει κόντρα στους κανόνες.

Τί θα κάνετε?

Το καλύτερο είναι να μην πάρετε καμία σημαντική απόφαση όσο η Αφροδίτη είναι ανάδρομη.

Το ίδιο ισχύει κι αν μια παλιά αγάπη ξαφνικά εμφανιστεί στη ζωή σας.

Ανοίξτε το μυαλό σας και θυμηθείτε: Όλα είναι δυνατά να γίνουν μόνο αν το θέλει το σύμπαν και είναι για το καλό σας.

Ταύρος

Ξαφνικές και ανατρεπτικές αναταραχές και συγκρούσεις θα έχετε ταρακουνώντας για τα καλά τα πράγματα στη σχέση σας.

Αποφύγετε το σαρκασμό, την αλαζονεία και τον εγωισμό και εστιαστείτε σε δημιουργικές λύσεις αντί να καταλογίζετε ευθύνες. Είστε διχασμένοι τώρα καθώς από την μια πλευρά επιδιώκετε την ελευθερία σας και από την άλλη την ασφάλειά σας.

Τα θέλετε όλα για τον εαυτό σας, γίνεστε εγωιστές και απερίσκεπτοι, δεν έχετε απολύτως καμία διάθεση να κάνετε θυσίες για κανέναν.

Μην εγκαταλείπετε ξαφνικά την αγάπη σας αλλά να είστε ειλικρινείς σχετικά με την ανάγκη σας για κάποιο προσωπικό χρόνο. Ίσως να έχετε μια ριζοσπαστική ιδέα να βρείτε το δικό σας καταφύγιο για να έχετε την ηρεμία σας. Αφήστε ένα φίλο σας να σας στηρίξει μέχρι να χαλαρώσετε.

Δίδυμοι

Από ποιους περιορισμούς θέλετε να απελευθερωθείτε? Θέλετε να πετάξετε στους αιθέρες σαν κοινωνική πεταλούδα που είστε?

Προσέξτε πως θα λανσάρετε στον αγαπημένο σας τη δίψα σας για περιπέτεια, να κάνετε κάτι διαφορετικό μόνο για σας.

Τώρα νιώθετε να βαριέστε πολύ εύκολα στη σχέση σας, αναζητάτε άτομα να επικοινωνήσετε προκειμένου να μιλήσετε για κάτι διαφορετικό, ίσως ακόμα ξεκινήσετε να ψάχνετε στο διαδίκτυο για ταξίδια.

Ίσως ακόμα νιώσετε την ανάγκη απλά να φλερτάρετε και να παίξετε, δεν μπορείτε να ανεχτείτε την ανία και την πλήξη στη σχέση σας. Προσέξτε τι λέτε και τι κάνετε, δεν θέλετε να βλάψετε κάποιον/α που δεν έχει κάνει τίποτα λάθος.

Καρκίνος

Είστε γενναιόδωροι και τρέχετε να φροντίσετε τους άλλους, αλλά τώρα αν δώσετε περισσότερα από όσα αντέχετε, η ψυχή σας θα τεθεί σε δοκιμασία. Πρέπει να θέσετε κάποια όρια στη γενναιοδωρία σας, ακόμα κι αν θέλετε να δώσετε.

Μήπως πληρώνετε τα περισσότερα στην έξοδό σας ή καλύπτετε περισσότερα από το μερίδιό σας?

Σκεφτείτε ότι αυτό δείχνει εκμετάλλευση και έλλειψη εκτίμησης. Γιατί αφήνετε τον άνθρωπό σας να μη σας σέβεται;?

Θα μπορούσατε επίσης να συγκρουστείτε για ζητήματα χρημάτων. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην αντιδράτε σε τίποτα μέχρι να ορθοδρομήσει η Αφροδίτη. Θυμηθείτε επίσης ότι μια αλλαγή στην καθημερινή ρουτίνα της σχέσης σας θα μπορούσε πραγματικά να είναι πολύ καλό πράγμα.

Λέων

Προσοχή στον εγωισμό, την αλαζονεία σας και το δράμα! Μιλάτε, δράτε και αντιδράτε χωρίς να σκέφτεστε .

Το σύμπαν αναδεύει τις παρορμήσεις σας και την επιθυμία σας να κάνετε το δικό σας πράγμα το οποίο θα μπορούσε να λειτουργήσει εις βάρος σας.

Ίσως τώρα κάποιος από τους δυο σας είναι λίγο περισσότερο επιφυλακτικός στη σχέση σας, ίσως σκέφτεται σε βάθος τα πράγματα πριν κάνετε οτιδήποτε επίσημο ή απλά επιδιώκει περισσότερο την ελευθερία του και την ανεξαρτησία του.

Πριν καταδικάσετε τη σχέση σας, κάντε μια ειλικρινή συζήτηση για το τι ελπίζει ο καθένας σας σε αυτήν τη σχέση. Τί έχει περισσότερη σημασία για σας;  Ο εαυτός σας ή η ισορροπία δυνάμεων; Κανείς δεν σας λέει ότι αυτό θα είναι εύκολο, αλλά είναι καλύτερα να είστε προσγειωμένοι παρά να εκπλαγείτε δυσάρεστα αργότερα.

Παρθένος

Αισθάνεστε να είστε στο χάος και τη σύγχυση?

Αναζητάτε τη μοναξιά σας και την ηρεμία στο σπίτι σας, προσπαθείτε να κάνετε οτιδήποτε για να καθαρίσει το μυαλό σας από τις θολές και απαισιόδοξες σκέψεις.

Αναλογίζεστε υπερβολικά το ζοφερό παρελθόν ή ακόμα κάνετε παρανοϊκές σκέψεις. Εσείς που είστε τόσο λογικοί και πρακτικοί, τώρα αφήνετε τα συναισθήματά σας να σας καθοδηγούν.

Ίσως νιώθετε ενοχές για τα λάθη σας, τις πράξεις σας και τις παραλείψεις σας, πνίγεστε στο συναισθηματικό χάος, δεν ξέρετε τι είναι καλό για την ψυχή σας αφού τώρα βλέπετε θολά τα πράγματα.

Μπορεί να έχετε απογοητευτεί ακούγοντας συνεχή «όχι», αλλά είναι στο χέρι σας να ορίσετε εσείς τι μπορείτε να ανεχτείτε και τι όχι σε οποιαδήποτε σχέση.

Ζυγός

Αναζητάτε περισσότερη ελευθερία και ανεξαρτησία?

Αναδύονται οι ανήσυχες και φιλελεύθερες σκέψεις σας και την τάση σας να φύγετε μακριά.

Μπορεί να επιλέξετε να είστε περισσότερο με τους φίλους σας καθώς τώρα και μόνο η σκέψη του να χάσετε την ανεξαρτησία σας σας φέρνει ανατριχίλα!

Από τη φύση σας λαχταράτε τη συντροφικότητα και τη δέσμευση αλλά τώρα αναζητάτε την αυτονομία.

Προσπαθήστε να συγκεράσετε και τα δύο πράγματα, μπορείτε να το κάνετε. Λατρεύετε τη συντροφιά των άλλων, ακόμα και των αγνώστων, αλλά δεν χρειάζεται να αφήσετε τους φίλους σας αν έχετε μαγευτεί από κάποιον/α. Χωρίς την υποστήριξη των φίλων σας η ζωή σας θα ήταν μονότονη και πληκτική.

Σκορπιός

Δεν μπορείτε να συγκρατήσετε τα λόγια σας και ταρακουνάτε για τα καλά τη σχέση σας.

Υπερβολικές απαιτήσεις και παρορμητικές ενέργειες δεν θα έχουν καλά αποτελέσματα, έτσι σκεφτείτε τι πράττετε.

Συγκρατήστε τις επεκτατικές και επαναστατικές διαθέσεις σας, διαφορετικά θα νιώσετε κουρασμένοι και ψυχικά εξουθενωμένοι.

Ίσως ξαφνικά κάποιες έκτακτες επαγγελματικές υποχρεώσεις ανατρέψουν κάποια σχέδια με την αγάπη σας ή μπορεί να χρειαστεί να ακυρώσετε ένα ραντεβού για μια επείγουσα αποστολή στο γραφείο. Και ενώ είστε εκνευρισμένοι, μην αφήσετε το θυμό σας να ταρακουνήσει τη σχέση σας.

Τοξότης

Θα πρέπει να μιλήσετε ή όχΙ?

Μπορεί να γίνετε αδυσώπητα ειλικρινείς και σκληροί, περισσότερο παράτολμοι στα λόγια σας, αναζητάτε τώρα να μάθετε την αλήθεια χωρίς να υπολογίζετε τον άλλον.

Σίγουρα η τιμιότητα και η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη πολιτική, όχι όμως με την ανάδρομη Αφροδίτη. Τώρα η σιωπή είναι χρυσός.

Αν όμως στόχος σας είναι ο εγωισμός και η έπαρση, τότε δεν θα καταφέρετε να αποφύγετε τις συγκρούσεις.

Από την άλλη πλευρά, τώρα διεκδικείτε την ελευθερία σας με κάθε κόστος, είστε διατεθειμένοι να πάτε ένα ταξίδι ακόμα και μόνοι σας προκειμένου να απολαύσετε την περιπέτεια. Θα προτιμούσατε να τρέξετε μακριά και να αφήσετε τα πάντα πίσω σας!

Αιγόκερως

Ξαφνικά τα πράγματα ανατρέπονται, η σχέση σας παίρνει μια απότομη στροφή

Ακόμα κι αν είστε ευτυχισμένοι στη σχέση σας, τώρα αισθάνεστε την ανάγκη για λίγο ελευθερία και ανεξαρτησία.

Αν μια παλιά αγάπη κάνει την επανεμφάνισή της εντελώς απρόβλεπτα, εκεί που δεν το περιμένατε, μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, η γενναιοδωρία και η ευαισθησία αυτού του ανθρώπου μπορεί να είναι επιφανειακή.

Τί  κρύβει στο βάθος?

Υπάρχουν απώτερα κίνητρα?

Το σύμπαν σας ζητά να κάνετε ενδελεχή έρευνα τόσο στην επανεμφάνιση οποιασδήποτε παλιάς αγάπης όσο και στις νέες γνωριμίες σας.

Ψάξτε τα πάντα σε βάθος, μην εντυπωσιάζεστε από ένα γοητευτικό εξωτερικό παρουσιαστικό το οποίο δεν εναρμονίζεται με το εσωτερικό.

Υδροχόος

Ο αγαπημένος σας σάς παραμελεί? Αναζητά την ελευθερία του?

Ή μήπως εσείς έχετε βαρεθεί και θέλετε να ταρακουνήσετε τα πράγματα?

Έχετε γίνει αντιδραστικοί, εγωιστές και επαναστάτες.

Αν κάποιους από τους δυο σας θέλει προσωπικό χρόνο, ο άλλος μπορεί να λέει … τί γίνεται με μένα?

Μην αποκαλύπτετε πολλές προσωπικές πληροφορίες σε μια νέα γνωριμία σας ή σε κάποια παλιά αγάπη που ξαφνικά εισβάλει στη ζωή σας.

Ίσως ο άλλος δεν είναι και τόσο έτοιμος για μεγάλα άλματα ή απλά θέλει μια φιλική επαφή και … ό, τι προκύψει.

Μην πιέζετε τις καταστάσεις μέχρι να αποσαφηνιστούν οι προθέσεις του άλλου αλλά και τα δικά σας συναισθήματα. Μετά το πέρας της ανάδρομης Αφροδίτης μπορεί κι εσείς να φύγετε μακριά.

Ιχθύς

Ανησυχείτε και αγχώνεστε για την πορεία της σχέσης σας?

Θα υπάρξουν δυσκολίες και ανατρεπτικές καταστάσεις στην καθημερινή σας ζωή με τον αγαπημένο σας.

Ακόμα κι αν νιώθετε άνετα και ασφαλείς με τον αγαπημένο σας,  τώρα ίσως κάνετε παράπονα και απαιτείτε περισσότερο προσωπικό χρόνο και χώρο, αναζητάτε την ελευθερία σας.

Δράστε σύμφωνα με τη λογική και όχι με γνώμονα τις παρορμήσεις σας. Φαίνεται να είστε σε διαφορετικό μήκος κύματος.

Είστε διαισθητικοί, ίσως οι πιο έξυπνοι από τους περισσότερους, αλλά δυστυχώς τώρα δεν θα μπορείτε να διαβάσετε το μυαλό του αγαπημένου σας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]