Ραφήνα: Το GNC 3on3 Basketball tournament στις 29- 31 Αυγούστου – Δηλώστε συμμετοχή!

3 Αυγούστου 2023

Το GNC 3on3 | RAFINA 2023, αποτελεί μία συνδιοργάνωση του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού – Αθλητισμού – Περιβάλλοντος Ραφήνας-Πικερμίου (ΔΟΠΑΠ) και του GNC 3on3, η οπoία φέρνει το μπάσκετ στην πιο απλή, αγνή και παράλληλα… γοητευτική μορφή του στην Κεντρική Πλατεία Ραφήνας, το τελευταίο τριήμερο του καλοκαιριού (29-30-31 Αυγούστου)! Το πολυαναμενόμενο event 3×3, που διεξάγεται υπό την αιγίδα της ΕΟΚ, δίνει στους λάτρεις του μπάσκετ, σε γυναίκες και άνδρες, νέους και… βετεράνους, σε όσους αγαπούν και αποζητούν τη χαρά που προσφέρει ο αθλητισμός, την ευκαιρία να… πατήσουν στα υπερσύγχρονα -ολυμπιακών προδιαγραφών- courts του GNC 3on3, να διασκεδάσουν και να απολαύσουν το αγαπημένο παιχνίδι, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς κανένα κόστος συμμετοχής.

“Συμπαίκτες” του GNC 3on3, η CROSSOVER, τα καταστήματα COSMOS SPORT, η STEGNO, η SUPERCARGO, η ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ ΑΕ, η Τεχνική Εταιρεία “Β. ΒΛΑΣΤΑΡΑΣ”, η ΛΟΥΞ, η DATUM και η THEOCAR.

Δήλωσε ΓΡΗΓΟΡΑ, ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στο GNC 3on3 | RAFINA 2023, ΕΔΩ: https://docs.google.com/…/1reuxqLlh8JdlQDDiaKItKY8…/edit


[There are no radio stations in the database]