My Style Rocks: Ποια θα κάτσει στην καρέκλα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

2 Αυγούστου 2023

Όλοι αναρωτιούνται ποια θα κάτσει στην καρέκλα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο My Style Rocks

Τo My Style Rocks θα επιστρέψει τη νέα σεζόν ανανεωμένο και με νέα πρόσωπα στην κριτική επιτροπή.

Τώρα που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, θα παρουσιάζει το Shopping Star μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά και δεν θα βρίσκεται στο ριάλιτι μόδας όλοι αναρωτιούνται ποιο πρόσωπο θα κάτσει στην καρέκλα της.

My Style Rocks: Το τηλεοπτικό κοινό αποφασίζει σήμερα ποια θα είναι η  μεγάλη νικήτρια - Newsbomb

Σύμφωνα με τη RealLife, η επικρατέστερη είναι η Σοφία Χατζηπαντελή, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το GNTM.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και σύντομα θα πέσουν και οι υπογραφές.

Σοφία Χατζηπαντελή: Κι όμως υπάρχουν φωτογραφίες της χωρίς ενωμένα φρύδια

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου λοιπόν, τη νέα τηλεοπτική σεζόν αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ και μετακομίζει στο Star και το Shopping Star, αντικαθιστώντας τη Βίκυ Καγιά.

Σε επίσημη ανακοίνωσή του, το κανάλι υπενθυμίζει πως η πρώτη φορά που συστήθηκε στο ευρύ κοινό, ήταν μέσω του Star.

Ανακοινώνεται πως «θα είναι η οικοδέσποινα του αγαπημένου Shopping Star και θα ζήσει μαζί με τους τηλεθεατές και τις υπέροχες παίκτριες το πιο απολαυστικό, το πιο χαρούμενο, το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι μόδας! Η εντυπωσιακή Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκπροσώπησε τη νέα γενιά των Ελληνίδων supermodel στα πιο λαμπερά διεθνή fashion weeks. Αυτή την τηλεοπτική σεζόν, το δικό μας top model με το πολύπλευρο ταλέντο που παρακολουθεί τη μόδα διαχρονικά σε Ελλάδα και εξωτερικό, επιστρέφει εδώ όπου ξεκίνησαν, τηλεοπτικά, όλα».

«Με σήμα κατατεθέν το συγκλονιστικά πανέμορφο χαμόγελό της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου καθημερινά θα δίνει συμβουλές για εντυπωσιακές εμφανίσεις, θα προτείνει νέα trends, θα προσφέρει στιλιστική – και όχι μόνο – έμπνευση, θα  δίνει την πιο σύγχρονη Shopping Star διάθεση», επισημαίνεται.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]