Έχασε τη ζωή του ο 40χρονος εθελοντής που βοήθησε στην κατάσβεση της φωτιάς

2 Αυγούστου 2023

Τελικά δεν τα κατάφερε ο 40χρονος εθελοντής που βοήθησε στην κατάσβεση της φωτιάς στην Ρόδο και έχασε τη ζωή του

Νέα τραγωδία συγκλονίζει τη Ρόδο αφού σήμερα έχασε τη ζωή του στο Νοσοκομείο του νησιού όπου νοσηλευόταν, ο 40χρονος πατέρας δύο παιδιών, εθελοντής δασοπυροσβέστης που συμμετείχε στην κατάσβεση των πυρκαγιών.

Ρόδος

Πρόκειται για τον Γεώργιο Χατζηνικόλα του Νικολάου, ο οποίος διεκομίσθη χθες στο νοσοκομείο με αναπνευστικό πρόβλημα. Οπως γράφει η Δημοκρατική Ρόδου, οι γιατροί που τον εξέτασαν διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί σοβαρή αναπνευστική ανεπάρκεια. Έκριναν ότι έπρεπε να διασωληνωθεί, δυστυχώς όμως ο 39χρονος κατέληξε έπειτα από λίγη ώρα.

Screenshot_20230802_142907

Ο 40χρονος ήταν επαγγελματίας ξενοδοχοϋπάλληλος και διέμενε τα τελευταία χρόνια στο χωριό της Πυλώνας μαζί με την οικογένειά του. Επρόκειτο για έναν ιδιαίτερα αγαπητό άνθρωπο στην κοινωνία του Αρχαγγέλου, ο οποίος ήταν ενεργό και δραστήριο μέλος στον Αρχάγγελο. Σε νεαρή ηλικία είχε δραστηριοποιηθεί και στον αθλητισμό (μπάσκετ) στον αθλητικό όμιλο της περιοχής.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του dimokratiki.gr, πληροφορίες αναφέρουν ότι θα διερευνηθεί το ενδεχόμενο η αναπνευστική ανεπάρκεια να οφείλεται στο γεγονός ότι ο 40χρονος συμμετείχε ως εθελοντής στην κατάσβεση της πυρκαγιάς εισπνέοντας τις βλαβερές ουσίες του καπνού.

Αυτό θα προκύψει από την ιατροδικαστική έκθεση που θα διενεργηθεί.

Σημειώνεται ότι τις ημέρες που ήταν σε εξέλιξη οι φωτιές ο 40χρονος επισκέφθηκε το Νοσοκομείο έχοντας υποστεί κάκωση στη φτέρνα, έλαβε οδηγίες από τους γιατρούς που τον περιέθαλψαν και αποχώρησε.

Οπως αναφέρουν στη ΡΟΔΙΑΚΗ συνδημότες του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με έντονη δύσπνοια αλλά δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε όταν η κατάστασή του επιδεινώθηκε.

Για το γεγονός παραγγέλθηκε διαδικασία νεκροψίας προκειμένου να διερευνηθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]