Τι μας αποκάλυψε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου για την επόμενη σεζόν (video)

31 Ιουλίου 2023

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου έκανε δηλώσεις και αποκάλυψε τις εξελίξεις για τον ρόλο της «Βασιλικής» στον «Σασμό». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Alpha Τώρα» κι αρχικά, αναφέρθηκε στον κόσμο που της συστήνεται στον δρόμο και την φωνάζει «Βασιλική».

«Κι εγώ το “Βασιλική” το έχω κάνει πια δεύτερο δέρμα μου. Δεν ξέρω πώς θα μου φύγει. Μου μιλάει ο κόσμος και μου απευθύνεται με αυτό το όνομα και εγώ του απαντάω κανονικά πια. Πραγματικά, έχω αγαπήσει αυτόν τον ρόλο και τη δουλειά κι έχει αποδώσει η προσπάθεια που κάνω εκεί πέρα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη δεύτερη σεζόν και πώς της φάνηκε. 

«Όταν έρχεται μια δεύτερη σεζόν, έχεις πάντα τον φόβο μήπως τα πράγματα λιμνάζουν, μήπως δεν προχωρήσει κάτι ή επαναληφθεί κάτι που έκανες, αλλά όταν είσαι ενεργός και συνέχεια, προσπαθείς να δημιουργείς, ψάχνεις να βρεις κάτι ζωντανό και τα πράγματα λειτουργούν. Πράγματι, στο κοινό υπήρξε η απήχηση που περίμεναν όλοι τη δεύτερη χρονιά. Παρά κάποια σημεία που μπορεί το σενάριο να φαινόταν να βαλτώνει, τελικά όλα πήγαιναν μπροστά», εξήγησε.

Αναφορικά με την τρίτη σεζόν που θα έρθει, δήλωσε: 

«Σίγουρα επιβιώνω στην 3η σεζόν, αλλιώς θα παίξω ως φάντασμα. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε ενημέρωση ακόμα για τα σενάρια. Μια πολύ γενική ιδέα μόνο. Έχει γίνει μεγάλη δουλειά στη σεναριακή ομάδα, συναντήσεις επί συναντήσεων, έχει φτιαχτεί ένα δυνατό στόρι, αλλά σε εμάς δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα».

Τέλος, η ίδια εξήγησε πως θα ήθελε να ξεκαθαριστούν τα πράγματα στην τελευταία σεζόν. 

«Θα ήθελα μια εξέλιξη που θα δυναμιτίσει τα πράγματα. Θα ήθελα να οξυνθούν οι εντάσεις και η αντιπαλότητα για να βγουν οι αντιπαραθέσεις και τα προβλήματα κι οι συγκρούσεις στην επιφάνεια, ώστε να έχει νόημα το να έρθει κάποια στιγμή μια λύση. Θα ήθελα να τελειώσουν όλα με τη λύση των πραγμάτων, για να ανακουφιστούν όλοι. Μην ξεχνάμε ότι είναι μυθοπλασία, όχι παραμύθι»,

τόνισε κλείνοντας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]