Η στιγμή που φάλαινα προσεγγίζει ψαράδες- «Είναι μεγάλη, σε βλέπει»(video)

31 Ιουλίου 2023

«Είναι μεγάλη, σε βλέπει » ακούγεται να λέει ένας άνδρας, την στιγμή που προσεγγίζει τους ψαράδες σε μικρή απόσταση από το σκάφος μια τεράστια φάλαινα

Orca whales spotted in Florida in rare, 'once-in-a-lifetime' encounter

Το κήτος πλησιάζει ολοένα και περισσότερο, ενώ όταν ανοίγει το πλάνο φαίνεται πως ένα άτομο είναι μέσα στο νερό και σε πολύ κοντινή απόσταση από το θαλάσσιο θηλαστικό.

«Σε κοιτάζει» λέει το ίδιο άτομο, γελώντας και απευθυνόμενο στον άνδρα που βρίσκεται στο νερό και φαίνεται να μην κινείται καθόλου. 

Στη συνέχεια του βίντεο εμφανίζονται να πηδούν για άνδρες μέσα στο νερό, που φαίνεται ότι δεν φοβούνται καθόλου – το αντίθετο, μάλιστα, γελούν και φαίνεται να το διασκεδάζουν. 

Παρά την επικινδυνότητα της κατάστασής, ωστόσο, ο ίδιος χαρακτήρισε την εμπειρία «επική». «Δεν ασχολούνταν καθόλου μαζί μας. Ήταν τρομακτικό αλλά και αφυπνιστικό» πρόσθεσε.

Ο Mike Slaughter, ο οποίος δημοσίευσε αρκετά βίντεο της συνάντησης, κοντά στο Κι Λάργκο, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δήλωσε στο Fox News:

«Το περασμένο Σάββατο ψαρεύαμε στα ανοιχτά και είδαμε πουλιά. Πήγαμε να επιθεωρήσουμε και βρήκαμε ένα κοπάδι από περίπου 7 όρκες».

Επεσήμανε πως οι φάλαινες πρέπει να είχαν μόλις σκοτώσει κάτι, γιατί υπήρχε αίμα στο νερό.

Κάτι τέτοια αστεία καταλήγουν πολλές φορές σε τραγικά γεγονότα..!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]