Είναι επίσημο: Ο Νίκος Χαρδαλιάς υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τη ΝΔ

31 Ιουλίου 2023

Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι -και επίσημα πλέον- ο «εκλεκτός» της Νέας Δημοκρατίας για την Περιφέρεια Αττικής, κατόπιν σχετικής απόφασης του πρωθυπουργού και προέδρου της γαλάζιας παράταξης Κυριάκου Μητσοτάκη.  

episimo-o-nikos-chardalias-ypopsifios-tis-nd-stin-perifereia-attikis-562546744

Με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώνεται ως υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Μετά το οριστικό – όπως έδειξαν οι εξελίξεις- ρήγμα στις σχέσεις μεταξύ Μαξίμου και Γιώργου Πατούλη, ανακοινώθηκε σήμερα Δευτέρα και επισήμως ότι το επίσημο χρίσμα της ΝΔ για την Περιφέρεια Αττικής παίρνει ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Σημειώνεται , μην έχοντας διάθεση να «επιστρέψει» στην περίπτωση Πατούλη, στράφηκε τελικά στον κ. Χαρδαλιά, ενώ με τον υφυπουργό Εθνικής Αμυνας είχε γίνει συζήτηση πριν από περίπου 1,5 χρόνο, χωρίς, όμως, τότε να είχε προχωρήσει.

Οι τελευταίες εξελίξεις τον φέρνουν ξανά στο προσκήνιο, καθώς πρόκειται για γνήσιο αυτοδιοικητικό με 11 χρόνια θητεία ως δήμαρχος Βύρωνα.

Σημειώνεται ότι λίγη ώρα πριν την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας Χαρδαλιά, πληροφορίες ανέφεραν ότι η πλευρά του νυν περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη επιθυμούσε να υπάρξει συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Πλέον, παραμένει ερωτηματικό αν ο κ. Πατούλης θα διεκδικήσει την επανεκλογή του στην Περιφέρεια Αττικής χωρίς τη στήριξη της κυβερνώσας παράταξης.

Η επιλογή Χαρδαλιά ήρθε λίγες μέρες μετά το «μοιραίο» χορό του περιφερειάρχη Αττικής στο Ζάπειο, που προκάλεσε τη δυσαρέσκεια από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Επαφή μεταξύ Περιφερειάρχη και πρωθυπουργού δεν υπήρξε, αν και οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Γιώργος Πατούλης θα την επεδίωκε

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]