Γιώργος Πατούλης: Αποσύρει την υποψηφιότητά του για Περιφερειάρχης Αττικής

31 Ιουλίου 2023

Την απόφαση να αποσύρει την υποψηφιότητά του για Περιφερειάρχης Αττικής στις εκλογές του Οκτωβρίου αναμένεται να ανακοινώσει ο Γιώργος Πατούλης.

Υπενθυμίζεται πως είχε προηγηθεί η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη, ο οποίος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών είχε εμφανιστεί βέβαιος πως ο Γιώργος Πατούλης θα σεβαστεί την απόφαση του πρωθυπουργού και του κόμματος για τη στήριξη της υποψηφιότητας του Νίκου Χαρδαλιά.

Ο κ. Μαρινάκης είπε επίσης πως παρά τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, η προσφορά του τόσο στο κόμμα όσο και στην αυτοδιοίκηση είναι σημαντική. “Είμαστε σίγουροι ότι θα σεβαστεί την απόφαση του πρωθυπουργού και του κόμματος” υπογράμμισε.

Η αντίστροφη μέτρηση για την υποψηφιότητα του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη ξεκίνησε από το ζεϊμπέκικο που χόρεψε την προηγούμενη εβδομάδα στο Ζάππειο σε εκδήλωση γυναικών της ομογένειας, ενώ η χώρα βρισκόταν αντιμέτωπη με τον πύρινο όλεθρο και εν μέσω πένθους για την απώλεια των δύο πιλότων του μοιραίου Canadair, που κατέπεσε στην Κάρυστο.

Η ανακοίνωση για την υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά

Στη λιτή ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ τονίζεται ότι “με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώνεται ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας ο Νίκος Χαρδαλιάς”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]