Οι Κούκλες influencer του Ιnstagram είναι ψηφιακές περσόνες!(pics)

30 Ιουλίου 2023

Τι δεν το ξέρατε, ότι πολλές από αυτές τις κούκλες influencer που κυκλοφορούν στο Instagram δεν είναι τίποτα άλλο παρά ψηφιακές περσόνες?

Σας καταλαβαίνω, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν ξεγελαστεί νομίζοντας ότι κάθε μια από αυτές τις καλλονές που κυκλοφορούν στα μέσα δικτύωσης είναι ένας ζωντανός άνθρωπος που αναπνέει.

Όμως η αλήθεια διαφέρει, πολλές από αυτές τις πανέμορφες γυναίκες που κυκλοφορούν δεν είναι τίποτα άλλο από μια εικονική επιρροή που δημιουργείται από την τεχνητή νοημοσύνη!

Κάποιες ομολογούν ότι έχουν δημιουργηθεί τεχνητά, η Milla Sofia σε αντίθεση με τις περισσότερες ψηφιακά δημιουργημένες περσόνες, δεν κρύβει το γεγονός ότι δημιουργήθηκε από AI.

Πάμε λοιπόν να την γνωρίσουμε:

Μια influencer με μακριά ξανθά μαλλιά και γαλανά μάτια καταιγίδα στο διαδίκτυο, αλλά η 19χρονη Φινλανδή δεν είναι το μόνο που φαίνεται.

Η Milla Sofia έχει περισσότερους από 7.000 ακολούθους στον επαληθευμένο λογαριασμό της X, πάνω από 31.000 στο Instagram και 90.000 στο TikTok , όπου δημοσιεύει φωτογραφίες της να απολαμβάνει τον ήλιο στην Ελλάδα , στη Μπόρα Μπόρα και σε γιοτ εκατομμυρίων δολαρίων.

Μια επιρροή με μακριά ξανθά μαλλιά και γαλανά μάτια κατακλύζει το διαδίκτυο, αλλά η 19χρονη Φινλανδή δεν είναι το μόνο που φαίνεται

Ωστόσο, είναι καθαρά δημιούργημα τεχνητής νοημοσύνης .

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η 19χρονη ξανθιά βόμβα γνωστή ως Milla Sofia έγινε πρωτοσέλιδο όταν αποκαλύφθηκε ότι δημιουργήθηκε τεχνητά.

Η Milla Sofia έχει περισσότερους από 7.000 ακολούθους στον επαληθευμένο λογαριασμό της X, πάνω από 31.000 στο Instagram και 90.000 στο TikTok, όπου δημοσιεύει φωτογραφίες της να απολαμβάνει τον ήλιο στην Ελλάδα, τη Μπόρα Μπόρα και σε γιοτ εκατομμυρίων δολαρίων.

Ενώ ο ιστότοπος της Milla αποκαλύπτει ότι είναι εικονική επιρροή και μοντέλο μόδας, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν ξεγελαστεί νομίζοντας ότι είναι ένας ζωντανός άνθρωπος που αναπνέει.

«Καλώς ήρθατε στην εικονική μου σφαίρα! Δεν είμαι ο συνηθισμένος επηρεαστής σου. Είμαι μια 19χρονη γυναίκα που κατοικεί στη Φινλανδία, αλλά εδώ είναι η ανατροπή — Είμαι μια εικονική επιρροή που δημιουργείται από την τεχνητή νοημοσύνη», διαβάζει ο ιστότοπος της Milla .

Στις 19 Ιουλίου, η Milla δημοσίευσε μια εικόνα της με λευκό μπικίνι, στέκεται σε ένα μπαλκόνι στη Σαντορίνη.

Στις 19 Ιουλίου, η Milla δημοσίευσε μια εικόνα της με λευκό μπικίνι, στέκεται σε ένα μπαλκόνι στη Σαντορίνη.  «Είμαι «Έλληνας» για το πώς να φύγω από αυτόν τον παράδεισο», αναφέρει η ανάρτηση

«Ευχαριστούμε για άλλη μια υπέροχη θέα στη Σαντορίνη! Φαίνεσαι υπέροχη, καταπληκτική, όμορφη, όμορφη, πανέμορφη, εντυπωσιακή και συναρπαστική με λευκό μπικίνι», σχολίασε ένας χρήστης του X.

Και ενώ εκατοντάδες σχόλια θαυμάζουν την ομορφιά της, ένας χρήστης εντόπισε κάτι από την εικόνα – τα δάχτυλα!

Ενώ ο ιστότοπος της Milla αποκαλύπτει ότι είναι εικονική επιρροή και μοντέλο μόδας, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν ξεγελαστεί νομίζοντας ότι είναι ένας ζωντανός άνθρωπος που αναπνέει.  Μια ματιά στα δάχτυλά της θα το χαρίσει

Τα συστήματα τεχνητής νοημοσύνης έχουν προβλήματα με την αναδημιουργία ανθρώπινων χεριών!

΄Αλλη μια καλλονή σαν την Milla Sofia, η μελαχρινή αυτή τη φορά Sarah Jordan είναι επίσης επηρεαστής τεχνητής νοημοσύνης, είναι «αυστραλιανής κατασκευής» και έχει περισσότερους από 266.000 followers στο Instagram

Η Sarah Jordan, επίσης επηρεαστής τεχνητής νοημοσύνης, είναι «αυστραλιανής κατασκευής».  Έχει περισσότερους από 266.000 followers στο Instagram

Πηγή: dailymail

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]