Διάρρηξη για γέλια – Σφήνωσε σε κάδο απορριμμάτων (video)

29 Ιουλίου 2023

Διάρρηξη για πολλά γέλια εκτυλίχθηκε καθώς ο δράστης σφήνωσε σε κάδο απορριμμάτων και συνελήφθη..

Αδιανόητα κακή τύχη είχε ένας επίδοξος ληστής τράπεζας καθώς τη στιγμή της διαφυγής του από μία έξοδο κινδύνου κατέληξε στο εσωτερικό ενός κάδου απορριμμάτων και συνελήφθη επί τόπου. Τραγική ειρωνεία το γεγονός πως ο συγκεκριμένος κάδος είχε χρησιμοποιηθεί για να μπορέσει να μπει μέσα στην τράπεζα.

Ο άτυχος διαρρήκτης είναι ο 27χρονος Τριστάν Χάιντι, του οποίου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για διάρρηξη και κατοχή εγκληματικών εργαλείων.

Οι άνδρες της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο έπειτα από συναγερμό που σήμανε στην τράπεζα, στις 2 τα ξημερώματα της Τετάρτης (26/7).

Φθάνοντας εκεί οι αστυνομικοί άκουσαν ασυνήθιστους θορύβους από το ταβάνι κι είδαν τη θυρίδα να ανοίγει με κρότο. Χωρίς να κοιτάξει γύρω του για να ελέγξει το περιβάλλον του, ο διαρρήκτης έριξε το σακίδιό του στο έδαφος.

Λίγες στιγμές αργότερα αρχίζει κι ο ίδιος την απόπειρα κατάβασης, αλλά χάνει τον προσανατολισμό του ακούγοντας τους αστυνομικούς να τρέχουν προς το μέρος του και πέφτει μέσα σε έναν κάδο ανακύκλωσης, που βρισκόταν κάτω από τη θυρίδα.

Παγιδευμένος μέσα στον κάδο ο μασκοφόρος διαρρήκτης παραδόθηκε αμέσως στους αστυνομικούς. Ούτως η άλλως η διάρρηξη δεν είχε αποδώσει καρπούς, αφού σύμφωνα με την αστυνομία ο Χάιντι δεν κατάφερε να κλέψει μετρητά ή τιμαλφή από την τράπεζα VacationLand.

Το μόνο πράγμα που έκλεψε με επιτυχία ήταν ο κάδος ανακύκλωσης, τον οποίο άρπαξε από μια κοντινή επιχείρηση για να τον χρησιμοποιήσει ως στήριγμα για να εισβάλει από τη θυρίδα στο υποκατάστημα της τράπεζας.

Ο διαρρήκτης οδηγήθηκε ενώπιον δικαστηρίου, κατέβαλε εγγύηση 50.000 δολαρίων και αφέθηκε ελεύθερος την Παρασκευή εν αναμονή της δίκης του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]