Influencer έκανε πάρτι γενεθλίων μέσα σε φέρετρο

27 Ιουλίου 2023

Μια influencer θέλησε να γιορτάσει τα γενέθλιά της διοργανώνοντας ένα πάρτι για τον στενό κύκλο των φίλων της με την ίδια να υποδέχεται τους καλεσμένους της ξαπλωμένη μέσα σε φέρετρο!

H οικοδέσποινα υποδεχόταν τους τεθλιμμένους φίλους της ξαπλωμένη μέσα σε φέρετρο φορώντας ένα σέξι διάφανο φόρεμα.

Ένα πρωτότυπο τρόπο βρήκε μια influencer από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας για να γιορτάσει το πάρτι των γενεθλίων της.

Σίγουρα κάποιοι θα αγχώνονταν με την ιδέα να ξαπλώσουν μέσα σε ένα φέρετρο και μάλιστα την ημέρα των γενεθλίων τους, όμως η τολμηρή influencer με το μακάβριο γούστο βρήκε πολύ καλή την ιδέα να γιορτάσει τα γενέθλια της αποχαιρετώντας τα 27της χρόνια, κάνοντας μια κηδεία, με στεφάνια, τεθλιμμένους και μαυροφορεμένους καλεσμένους, πένθιμο ντεκόρ και κρατώντας η ίδια ένα μπουκέτο λουλούδια ξαπλωμένη μέσα στο φέρετρο!

Σύμφωνα με τη New York Post, η Βραζιλιάνα influencer Grazi Gervásio ήθελε το πάρτι της να θυμίζει πραγματική αγρυπνία και πραγματικά το πέτυχε!

Παρά το πένθιμο κλίμα που ήθελε να πετύχει για το πάρτι της, η Grazi Gervásio φρόντισε τουλάχιστον να κρατήσει το έθιμο και να κόψει μια τούρτα σε σχήμα καρδιάς για να την προσφέρει στους φίλους της , ευτυχώς που δεν το παραέκανε προσφέροντας τους κόλυβα..!

Και φυσικά δεν έλειψαν και τα σχόλια από τους followers στο Instagram της οι οποίοι εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για την «πρωτότυπη» ιδέα της και την εκτέλεσή της.

«Πέθανε κάνοντας αυτό που αγαπούσε περισσότερο… να είναι σέξι» έγραψε ένας σχολιαστής.

«Έδωσε τη ζωή της για τα like, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ», σημειώνει ένας άλλος.

«Έγραψες ιστορία όμορφη εκλιπούσα φίλη μου», προσθέτει ένα άλλο σχόλιο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]