Κόψανε κλήση σε οδηγό να τρέχει με 696 χιλιόμετρα με Astra

26 Ιουλίου 2023

Κόψανε κλήση σε οδηγόε να τρέχει με 696 χιλιόμετρα με Astra και οδηγός σοκαρίστηκε!

Κοιτούσε την κλήση και φυσικά το πρόστιμο και δεν πίστευε τι συνέβη έτσι ξαφνικά. Ο οδηγός του Opel Astra σε σοκ! Το newsauto είχε δημοσιεύσει την περίπτωση του οδηγού από τη Λάρισα, ο οποίος είδε στο γραμματοκιβώτιό του ειδοποίηση να πληρώσει μία κλήση αξίας 60.000 ευρώ.

Όμως συμβαίνουν και στις χώρες – πρότυπα για τη λειτουργία του κράτους τους, όπως συνέβη στον Βέλγο οδηγό ενός Opel Astra! Και μπορεί το συγκεκριμένο αυτοκίνητο να είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο , αφού απέσπασε και τον τίτλο ως το Ελληνικό Car Of The Year το 2023, όμως τέτοιες τελικές δεν καλύπτει.

Και ποιο αυτοκίνητο τις πιάνει άλλωστε; Στο Βέλγιο πάντως τα ραντάρ τους πιάνουν και αυτές τις ταχύτητες..

Πιο συγκεκριμένα τα 696 χιλιόμετρα την ώρα, κατέγραψε σταθερή κάμερα-ραντάρ στην πόλη Quiévrain, στο Βέλγιο, κοντά στα σύνορα με τη Γαλλία. Εκεί το όριο ταχύτητας στην περιοχή ήταν μόνο 50 χλμ./ώρα.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο γράμμα που στάλθηκε από τις αρχές στον άτυχο οδηγό, ύστερα από διόρθωση» της καταγραφής του ραντάρ, η πραγματική του ταχύτητα ήταν 654,24 χλμ./ώρα!

Φυσικά, ο ιδιοκτήτης του Opel Astra ζήτησε εξηγήσεις από τους υπεύθυνους της τοπικής τροχαίας, οι οποίοι έσπευσαν να διορθώσουν το λάθος τους πληροφορώντας τον ότι τελικά η ταχύτητά του ήταν λίγο πιο πάνω από τα 65 χλμ./ώρα.

Το πρόστιμο ο οδηγός δεν το γλίτωσε, ωστόσο δεν δίστασε να ποστάρει στο Facebook το γράμμα των αρχών με την απίστευτη ταχύτητα που καταγράφηκε, κερδίζοντας χιλιάδες like και share σε λίγες μόνο ώρες…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]