Νεκροφόρα μπήκε σε γήπεδο και άρχισε να ντριφτάρει! (video)

25 Ιουλίου 2023

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Βρετανία, όταν μια νεκροφόρα μπήκε σε γήπεδο εν ώρα ποδοσφαιρικού αγώνα, ντριφτάροντας στον αγωνιστικό χώρο.

Απίθανα πράγματα συνέβησαν εν ώρα αγώνα στο Gateshead της Βρετανίας, όταν μια νεκροφόρα και ένα ακόμη όχημα εισήλθαν στο γήπεδο και ξεκίνησαν, το πρώτο να ντριφτάρει και το άλλο να κάνει κύκλους.

Στα οχήματα ήταν άνδρες που φορούσαν μπαλακλάβες προκειμένου να κρύψουν τα πρόσωπά τους.

Τα οχήματα μπήκαν στο γήπεδο στο ημίχρονο και αφού πέταξαν κάποια φυλλάδια, παράτησαν τη νεκροφόρα στη μέση του αγωνιστικού χώρου, πήραν το άλλο όχημα τύπου Subaru Forester και εξαφανίστηκαν.

Θεατές και ποδοσφαιριστές δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν, με τους διοργανωτές να διακόπτουν τον αγώνα για λόγους ασφαλείας. Συνελήφθησαν 4 άνδρες Η αστυνομία ξεκίνησε άμεσα έρευνα και κατάφερε να εντοπίσει τους δράστες. Αρχικά, συνελήφθησαν τρία άτομα, ηλικίας από 19 έως 32 ετών, όπως ανακοίνωσε το αστυνομικό τμήμα της Northumbria. Λίγο αργότερα προσήχθη ένας ακόμη άνδρας 41 ετών.

Αμφότεροι παραμένουν υπό κράτηση και ανακρίνονται από την αστυνομία. Οι λόγοι της απαράδεκτης αυτής συμπεριφοράς δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί. Οι Αρχές, διαβεβαίωσαν πως τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές στην κοινότητα του Gateshead και όποιος εμπλέκεται στην υπόθεση θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών του.


[There are no radio stations in the database]