Το Ναυάγιο: Η νέα σειρά του Mega

21 Ιουλίου 2023

Το ναυάγιο η νέα σειρά του MEGA έρχεται τη νέα σεζόν για να μας συνεπάρει μέσα από την εκρηκτική του υπόθεση. Ένα ακόμη βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη ζωντανεύει στη μικρή μας οθόνη.

Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από το περίφημο ναυάγιο του οχηματαγωγού Ηράκλειον που βυθίστηκε στα ανοιχτά της βραχονησίδας φαλκονέρα και τους 217 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους ενώ μόλις 46 Θα επιζούν. Στην υπόθεση της σειράς παρουσιάζεται η ιστορία της Ειρήνης και της εγγονής της.

Η Άρτεμις τρεις μέρες μετά τον θάνατο της γιαγιάς της ανακαλύπτει μερικές ξεθωριασμένες εφημερίδες μιας άλλης εποχής. Σε Πρώτο Πλάνο βρίσκεται το ναυάγιο του Ηράκλειον η γυναίκα που αντικρίζεις την κυκλωμένη φωτογραφία της θυμίζει τη γιαγιά της ίδιο όνομα ίδιο πρόσωπο με διαφορετικό επώνυμο δίχως να το γνωρίζει κρατά ένα κουβάρι με αγκαθωτά νήματα που καθώς ξετυλίγεται τα αγκάθια του χώνονται βαθιά στην καρδιά της.

Πίσω στο τότε ο ασύρματος του πλοίου σιγή όπως και οι φωνές των επιβατών Ειρήνη με τον Απόστολο που ξεκίνησαν για το ταξίδι της ζωής τους τώρα παλεύουν να τη σώσουν η μάχη με τον ασύμμετρο εχθρό είναι μεγάλη και άνιση ποιος θα σωθεί ποιος θα χαθεί μία ιστορία που αναμένεται να συνεπάρει ένας σύγχρονος Τιτανικός που θα ανατριχιάσει.

Κύθηρα Αθήνα Παρίσι ένα μυστηριώδες τρίγωνο ένα ταξίδι που δεν τελείωσε ποτέ.

Πρωταγωνιστούν Γιάννης Στάνκογλου, Λεωνίδας Κακούρης, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Αναστασία Παντούση, Γιώργος Χρυσοστόμου και πολλοί άλλοι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]