Επίσημο: Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Φυλής ο Χρήστος Ρούσσας

21 Ιουλίου 2023

Και επίσημα υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Φυλής ο Χρήστος Ρούσσας. (Βίντεο)

Δείτε την ανακοίνωση

Αγαπητοί συνδημότες, αγαπητές συνδημότισσες 

Όπως είναι γνωστό, το 2019 μία ομάδα ενεργών πολιτών δημιουργήσαμε την υπερκομματική αυτοδιοικητική παράταξη “ΑλλάΖΟΥΜΕ” και λάβαμε μέρος στις εκλογές του Δήμου μας. Σε όλη την τετραετία, η ανεξάρτητη φωνή μας , άφησε το στίγμα της  με την υπεύθυνη συμπεριφορά μας στις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων. Στο διάστημα αυτό επιπλέον, ενεργοί πολίτες και συλλογικότητες ήρθαν κοντά μας διευρύνοντας την κοινωνική συμμαχία που έχουμε χτίσει.   

Η τοπική αυτοδιοίκηση, που είναι ο πιο κοντινός θεσμός προς τον πολίτη, επηρεάζει τη ζωή μας καθημερινά, θέτει πολλά ερωτήματα και τοποθετεί τον καθένα ξεχωριστά σε θέση ευθύνης. Διανύουμε μία περίοδο αυξημένης πολιτικής έντασης και οφείλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές και όχι παρατηρητές του μέλλοντός μας. 

Παρατηρώντας τα χρόνια και άλυτα προβλήματα που μαστίζουν τον τόπο μας, έχουμε ηθικό και προσωπικό καθήκον ως άτομα αλλά και ως γονείς – και εγώ περισσότερο, ως πατέρας τρίτεκνης οικογένειας –  να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας. Να τονώσουμε το αίσθημα αξιοπρέπειας και περηφάνειας για τους πολίτες του Δήμου μας. Να γίνουμε γνωστοί για όλα τα θετικά και τα ωραία που έχει ο τόπος μας. 

Να επενδύσουμε στην ιστορία μας, στους ανθρώπους μας και στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας. Να αγωνιστούμε για την αναβάθμιση του φυσικού και ανθρωπογενούς περιβάλλοντος.

 Όραμά μας ο Δήμος Φυλής να γίνει μια σύγχρονη, ψηφιακή, έξυπνη πόλη και να δημιουργεί πραγματικές ευκαιρίες για όλους μας. Να είναι αρωγός σε ζητήματα ανάπτυξης, υγείας, εκπαίδευσης, πολιτισμού, απασχόλησης, περιβάλλοντος, κοινωνικής πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής συνοχής. Να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την παραβατικότητα και να ανακτήσουμε το αίσθημα ασφάλειας  στην περιοχή μας.

Επιθυμία μας να δημιουργήσουμε συνθήκες ευημερίας, αντιλαμβανόμενοι την ευημερία ως μία έννοια που περικλείει κάθε τομέα δραστηριότητας. Που αλλάζει τις παγιωμένες αντιλήψεις και φέρει τον αέρα της δημιουργίας σε όλους τους κοινωνικούς τομείς. Φιλοδοξία μας , η επόμενη μέρα των εκλογών να τερματίσει τις διχαστικές και παγιωμένες αντιλήψεις του παρελθόντος, να θέσει ένα οριστικό τέλος στη διαφθορά, τη διαπλοκή και την εξαγορά συνειδήσεων.

Να σταματήσει να λειτουργεί η δημοτική αρχή, με κανόνες καθεστωτικούς και πελατειακούς  και να έχουμε μία διοίκηση, με προοδευτικό πρόσημο, με περισσότερη διαφάνεια και εμβάθυνση στις δημοκρατικές λειτουργίες και στην συμμετοχικότητα των πολιτών. 

Γιατί, για εμάς, η κινητήριος δύναμή μας είναι η δύναμη του κάθε δημότη, που συλλογικά θα φέρει την αλλαγή. Εμείς δεν δωροδοκούμε τους ψηφοφόρους μας και δεν εξαγοράζουμε καμία ψήφο. Αγωνιζόμαστε για τις ιδέες μας και την πολιτική αναβάθμιση του τόπου μας.  

Πιστεύουμε στον ενεργό πολίτη που μάχεται καθημερινά, οραματίζεται, διεκδικεί ένα

«καλύτερο αύριο» και εντέλει πετυχαίνει.

Για αυτό και καλούμε, τον κάθε ενεργό πολίτη, και τις υγιείς δυνάμεις της προόδου του τόπου μας, να συμβάλλουν και να συμμετέχουν ενεργά στην πολιτική αλλαγή, που είναι επιβεβλημένη για το Δήμο μας. Να αυξήσουμε την μεγάλη κοινωνική συμμαχία που έχουμε δημιουργήσει.

Γιατί στις εκλογές του Οκτωβρίου θα είμαστε παρόντες.  

Θα δώσουμε την δύσκολη, αλλά δίκαιη και έντιμη μάχη για το καλό του Δήμου μας.

ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ!

Για το καλό του Δήμου μας!

Για το καλό των παιδιών μας!

Για όλους εμάς!

Μετά τιμής,

Χρήστος Ρούσσας

Υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής 

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]