Εμφανίστηκε ο “θολωμένος” Πατούλης: “Δεν βγαίναμε στα ΜΜΕ γιατί επιχειρούσαμε” είπε

21 Ιουλίου 2023

Εμφανίστηκε ο Γιώργος Πατούλης μετά τις τελευταίες φωτογραφίες -με το θολωμένο Rolex των 30.000 ευρώ- στο Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων για τις φωτιές και όσον αφορά την έντονη κριτική έχει δεχτεί τις τελευταίες για την απουσία του από το έργο διαχείρισης των πυρκαγιών, εξήγησε σε τηλεοπτική εκπομπή πως… “δεν βγαίναμε στα ΜΜΕ γιατί επιχειρούσαμε”.

Η επίμαχη φωτογραφία με το θολωμένο ρολόι Rolex

Σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ μίλησε νωρίς χθες το απόγευμα της Πέμπτης (20/7) ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, για την εξέλιξη των πυρκαγιών σε Μάνδρα και Μέγαρα καθώς και για το νέο κύμα καύσωνα που σαρώνει τη χώρα.

Ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με την απουσία του Περιφέρειαρχη, από την πρώτη ημέρα που εκδηλώθηκαν οι φωτιές στην Αττική, την Δευτέρα (17/7), φαίνεται πως προκάλεσε την αμηχανία του κ. Πατούλη, ο οποίος απάντησε πως…. “δεν βγαίναμε στα ΜΜΕ γιατί επιχειρούσαμε”.

“Κύριε Πατούλη, προφανώς και εσείς το έχετε δει, σας κατηγορούν ότι σας χάσαμε, εξαφανιστήκατε αυτές τις μέρες. Τι έχει γίνει;, ρωτά χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, με τον κ. Πατούλη να απαντά, γελώντας αμήχανα, “Τι εννοείτε; Πού πήγα, δηλαδή;”.

“Έ, δεν σας έβλεπε ο κόσμος, γι’ αυτό και το λέει εξηγεί από την πλευρά του ο δημοσιογράφος, και ο Περιφερειάρχης Αττικής απαντά,

“Δεν νομίζω, ο κόσμος με έβλεπε και στα Καλύβια ήμασταν, και στη Μάνδρα ήμασταν, και στα Μέγαρα ήμασταν και με τους δημάρχους κοντά, απλώς κατά τη διάρκεια της προσπάθειας δεν βγαίναμε στα Μέσα, διότι επιχειρούσαμε για να μπορέσουμε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα“.

Σημειώνεται ότι ο κ. Πατούλης έχει δεχθεί έντονη κριτική, τόσο για την απουσία του αυτές τις δύσκολες ημέρες στο έργο της διαχείρισης και κατάσβεσης των πυρκαγιών όσο και για την επιλογή του να απευθύνει μήνυμα στους πολίτες της Αττικής για τη δράστη της Περιφέρειας στις φωτιές με μαγνητοσκοπημένο βίντεο, το οποίο δημοσίευσε στο προσωπικό του κανάλι στο Youtube, σήμερα, Πέμπτη (20/7) και ενώ οι πυρκαγιές στην Αττική βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα.

Το βίντεο:


[There are no radio stations in the database]