Ανδρέας Βούλγαρης: Με ποια γνωστή πρωταγωνίστρια 20 χρόνια μεγαλύτερή του είχε σχέση

21 Ιουλίου 2023

Δεν θα πιστέψετε με ποια πολύ γνωστή πρωταγωνίστρια κατά 20 χρόνια μεγαλύτερή του είχε σχέση

Ο Ανδρέας Βούλγαρης που υποδύεται τον Φίλιππο στη σειρά «Το μυστικό της πεταλούδας» είναι ζευγάρι με τη συμπρωταγωνίστριά του, Μαρίλια Γιαλλουρίδου.

Στο παρελθόν ο γοητευτικός ηθοποιός υπήρξε ζευγάρι με γνωστή πρωταγωνίστρια 20 χρόνια μεγαλύτερή του.

Ο Ανδρέας Βούλγαρης ήταν ζευγάρι με τη Τάνια Τρύπη το 2012. Εκείνος τότε μόλις 22 χρονών και εκείνη 42. Γνωρίστηκαν στη δραματική σχολή Τράγκα όπου δίδασκε η ηθοποιός και φοιτούσε ο Ανδρέας Βούλγαρης.

Η σχέση κράτησε πάνω από τρία χρόνια με τους παπαράτσι να τους φωτογραφίζουν σε κάθε τους βήμα.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στη δραματική σχολή Τράγκα όπου διδάσκει η ηθοποιός και φοιτούσε ο 25χρονος, σήμερα, Ανδρέας Βούλγαρης. Ο Ανδρέας πάντα θαύμαζε την Τάνια Τρύπη μέχρι που άρχισε να την φλερτάρει κιόλας στην καθημερινή συναναστροφή τους στη σχολή.

Αρχικά, η 45χρονη, σήμερα, ηθοποιός, αντιστεκόταν καθώς είχε ρίξει όλο το βάρος στη δουλειά της και την ανατροφή των δύο κοριτσιών της. Εκείνη είχε τις ενστάσεις της λόγω της διαφοράς ηλικίας που είχαν , ωστόσο ο νεαρός και ταλαντούχος ηθοποιός την πολιόρκησε με πολύ όμορφο τρόπο και της εκδήλωσε τα συναισθήματα που τρέφει για εκείνη, με αποτέλεσμα η ωραία ηθοποιός να ενδώσει στο τρυφερό φλερτ του. Τελικά την κέρδισε η επιμονή του Ανδρέα όπως βέβαια και η γοητεία του.

Και μάλιστα, αν και αρχικά η Τάνια Τρύπη ήταν αρκετά διστακτική με το να γίνει γνωστός ο δεσμός της, δυο χρόνια μετά φωτογραφιζόταν πλάι στον κατά είκοσι χρόνια νεότερο αγαπημένο της άνετη, απελευθερωμένη και χαμογελαστή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]