Θρίλερ με το διαμελισμένο πτώμα στα σκουπίδια- Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη

20 Ιουλίου 2023

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με το διαμελισμένο πτώμα στα σκουπίδια. Όπως φαίνεται το πτώμα διαμελίστηκε με μεγάλη ακρίβεια και από εξαιρετικά αιχμηρό όργανο. Πως αποκαλύφθηκε όμως η φρίκη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ,  τρεις εργαζόμενοι εντόπισαν μισάνοιχτη σακούλα απορριμμάτων που μύριζε έντονα. Αρχικά είδαν ένα μάτι και θεώρησαν ότι πρόκειται για κούκλα. Στη συνέχεια, ένας από αυτούς, άνοιξε τη σακούλα για να βρεθεί μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα: Αντίκρυσε το κεφάλι ενός ανθρώπου, σε κατάσταση αποσύνθεσης με μακριά μαλλιά.

Άμεσα ενημερώθηκε η Διοίκηση της ΔΕΔΙΣΑ και η ΕΛΑΣ. Αστυνομικοί έσπευσαν στο εργοστάσιο μαζί με τον ιατροδικαστή κ. Μυλωνάκη. Ο ιατροδικαστής παρέλαβε το κεφάλι και μία ακόμα σακούλα με ανθρώπινα υπολείμματα.

Οι έρευνες συνεχίστηκαν μέχρι τις 11 το βράδυ, προκειμένου να εντοπιστούν και άλλα μέρη του σώματος. Τελικά βρέθηκαν -εκτός σακούλας- δύο πόδια κομμένα από το γόνατο. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της νύχτας οι αστυνομικοί εντόπισαν άλλη μία σακούλα που φαίνεται να περιείχε τα σπλάχνα του πτώματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει διαπιστωθεί, ότι  το διαμελισμένο σώμα μεταφέρθηκε από μπλε κάδο ανακύκλωσης από το Ρέθυμνο.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, είναι ιδιαίτερα δύσκολο να προσδιοριστεί η εθνικότητα και, ακόμα περισσότερο, η ταυτότητα του διαμελισμένου άνδρα. Πρέπει να προσδιοριστεί η εθνικότητα και, εν συνεχεία, να βρεθεί η ταυτότητα του. Η εικόνα των ευρημάτων παραπέμπει σε άνδρα ασιατικής καταγωγής, 30 – 40 ετών, με τον χρόνο θανάτου να προσδιορίζεται σε πρώτη φάση σε διάστημα 10 ημερών. Αν ο άνδρας δεν είχε έρθει στη χώρα νόμιμα θα είναι πολύ δύσκολο να ταυτοποιηθεί.

Επίσης αν πρόκειται για εξαφάνιση θα πρέπει να δούμε αν έχει δηλωθεί από κάποιον. Υπάρχουν περιπτώσεις εξαφάνισης που ο μοναδικός μάρτυρας είναι και ο δολοφόνος σημείωσαν οι ίδιες πηγές, τονίζοντας παράλληλα πως η ταυτότητα του θύματος θα μπορούσε να αποκαλύψει τους ανθρώπους που τον γνώριζαν και να προσφέρει πληροφορίες σχετικά με το κίνητρο του εγκλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Ρέθυμνο ζει και απασχολείται σε εργοστάσιο και αγροτικές εκτάσεις πολυάριθμη κοινότητα Ινδών.

Αυτό που θα βοηθούσε τις Αρχές στην εξιχνίαση του εγκλήματος θα ήταν ο εντοπισμός των χεριών του άνδρα και αυτό γιατί έτσι οι αστυνομικοί θα είχαν τη δυνατότητα, εφόσον τα μέλη δεν έχουν αλλοιωθεί, να τον ταυτοποιήσουν μέσω των αποτυπωμάτων του. Εν τω μεταξύ οι έρευνες των αστυνομικών έχουν στραφεί και στην πορεία που ακολούθησε ένα όχημα το οποίο φέρεται να μετέφερε απορρίμματα από το Ρέθυμνο στην μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων στα Χανιά. Σύμφωνα με τοπικά μέσα, οι υπεύθυνοι της μονάδας ανέφεραν στους αστυνομικούς πως το πρώτο μακάβριο εύρημα αφορούσε σε διαλογή η οποία γινόταν στα απορρίμματα που είχαν εκφορτωθεί από το Ρέθυμνο.

Τέλος, η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά και περιοχές του νησιού στις οποίες κατοικούν κοινότητες αλλοδαπών προκειμένου να εξακριβώθεί αν κάποιος από τους μετανάστες εξαφανίστηκε τις τελευταίες βδομάδες.

Πάντως, το πτώμα διαμελίστηκε με μεγάλη ακρίβεια και από εξαιρετικά αιχμηρό όργανο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]