Τροχαίο με πέντε νεκρούς στην Έδεσσα –Οι πρώτες εικόνες

19 Ιουλίου 2023

Το «φως» της δημοσιότητας βλέπουν οι πρώτες εικόνες και βίντεο από το σοβαρό δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην Έδεσσα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το logospellas.gr, αυτοκίνητο φέρεται πως ξέφυγε από την πορεία του, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με νταλίκα, με αποτέλεσμα πέντε άτομα να χάσουν τη ζωή τους. Σύμφωνα με το pellanews, ο δρόμος έκλεισε με την κυκλοφορία να διεξάγεται από τη μια λωρίδα.

Η ιστοσελίδα κάνει λόγο για επιβάτες αλβανικής καταγωγής και νεαρής ηλικίας στο μοιραίο ΙΧ, ενώ για τον οδηγό της νταλίκας αναφέρει πως είναι καλά στην υγεία του και έκανε προληπτικές εξετάσεις στο νοσοκομείο της Έδεσσας.

Tαυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των τεσσάρων από τους πέντε νεκρούς του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στο 87ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Φλώρινας-Θεσσαλονίκης, έξω από την Έδεσσα, όπου ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για τέσσερις άντρες, ηλικίας 55. 50, 19 και 16 ετών, όλοι τους υπήκοοι Αλβανίας, που επέβαιναν στο ΙΧ.

Ο πέμπτος νεκρός, που επίσης επέβαινε στο ΙΧ, ήταν άντρας και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]