Ανατριχιαστικό εύρημα:  Βρήκαν γυναικείο κεφάλι σε χώρο ανακύκλωσης απορριμμάτων

18 Ιουλίου 2023

Αντιμέτωποι με ένα ανατριχιαστικό θέαμα ήρθαν οι υπάλληλοι του εργοστασίου της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΔΕΔΙΣΑ) στο Ακρωτήρι Χανίων.

Σύμφωνα με τα Χανιώτικα Νέα, εργαζόμενοι στο τμήμα της διαλογής των απορριμμάτων και συγκεκριμένα στον ιμάντα από τον οποίο διέρχονται τα σύμμικτα απορρίμματα, είδαν μια σακούλα από την οποία βγήκαν ανθρώπινα μέλη μεταξύ των οποίων και ένα… κεφάλι.

Μπροστά στην αποτρόπαια αυτή εικόνα σταμάτησε η διαδικασία και Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν τους προϊσταμένους τους και στη συνέχεια ειδοποιήθηκαν και οι αστυνομικές αρχές που μετέβησαν στο εργοστάσιο.

Στο χώρο του εργοστασίου έχει μεταβεί ο εισαγγελέας Χανίων, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα ευρήματα δείχνουν ότι η γυναίκα είναι νεαρής ηλικίας. με τις αρχές να εξετάζουν τον χώρο προκειμένου να διαπιστώσουν αν στις σακούλες υπάρχουν και άλλα ανθρώπινα μέλη. Η αστυνομία ψάχνει στοιχεία από άτομα που έχουν δηλωθεί ως «Εξαφανισθέντα» σε όλη την Κρήτη.

Στο επίκεντρο των αστυνομικών ερευνών μπαίνει πλέον και το «δρομολόγιο» του ανθρώπινου κρανίου μέχρι τις εγκαταστάσεις της ΔΕΔΙΣΑ. Πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη έχει διαπιστωθεί με ποιο απορριμματοφόρο έφτασε στο εργοστάσιο και εξετάζεται προσεκτικά η διαδρομή που ακολούθησε το όχημα.

Παράλληλα έχει ξεκινήσει η διαδικασία αναγνώρισης με δείγματα DNA που θα σταλούν για ταυτοποίηση. Oι αρχές εξετάζουν πρόσφατες εξαφανίσεις στο νησί.

Τέλος πιθανολογείται ότι το έγκλημα έχει γίνει πριν από αρκετές ημέρες , ωστόσο οι υψηλές θερμοκρασίες δεν βοηθούν στον ακριβή προσδιορισμό του χρόνου θανάτου 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για γυναίκα περίπου 30 – 40 ετών ενώ στις αστυνομικές αρχές έχει σημάνει συναγερμός για την εξακρίβωση της ταυτότητας της νεκρής και τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Την ίδια ώρα πάντως οι εργαζόμενοι της ΔΕΔΙΣΑ που βρέθηκαν μπροστά στην εικόνα ήταν σε κατάσταση «σοκ».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]