Βρέθηκαν συντρίμμια εξωγήινου σκάφους στον πυθμένα του Ειρηνικού Ωκεανού

12 Ιουλίου 2023

O διάσημος αστροφυσικός Άβι Λεμπ ισχυρίζεται ότι Βρέθηκαν συντρίμμια εξωγήινου σκάφους στον πυθμένα του Ειρηνικού Ωκεανού

O Άβι Λεμπ  αστροφυσικός του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ  με πολλές αμφιλεγόμενες τοποθετήσεις και απόψεις έχει κατά καιρούς αμφισβητηθεί για την πεποίθησή του ότι οι εξωγήινοι έχουν επισκεφτεί τη Γη, υποστηρίζει εδώ και χρόνια ότι υπάρχουν εξωγήινοι πολιτισμοί που όχι μόνο γνωρίζουν την ύπαρξη της Γης και του ανθρώπινου πολιτισμού αλλά έχουν με κάποιο τρόπο φθάσει μέχρι τον πλανήτη μας.

Σε μια προσπάθεια να αποδείξει τους ισχυρισμούς του ο Λεμπ οργάνωσε μια ερευνητική αποστολή στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Το 2014 σε απόσταση 80 χλμ. από τις ακτές της Παπούα Νέας Γουινέας έπεσε με την ιλιγγιώδη ταχύτητα των 177 χιλιάδων χλμ./ώρα μια φλεγόμενη μπάλα, ένας μικρός μετεωρίτης, που έλαβε την ονομασία (IM1).

Ο Λεμπ και οι συνεργάτες του υποπτεύονται ότι το αντικείμενο αυτό δεν ήταν ένα από τα πολλά μικρότερα και μεγαλύτερα διαστημικά πετρώματα που πέφτουν στη Γη καθημερινά αλλά ένα… UFO.

Ο 61χρονος αστροφυσικός επέβλεψε μία ομάδα εξερευνητών οι οποίοι συνέλεξαν 50 σφαιρίδια με τη βοήθεια μαγνητικού αγκίστρου που έπεσε από το πλοίο Silver Star 2 χιλιόμετρα κάτω από την επιφάνεια του ωκεανού.

Τα μικροσκοπικά σωματίδια, μεγέθους μισού χιλιοστού, πιστεύεται ότι αποτελούνται από ένα κράμα ατσαλιού και τιτανίου, ανθεκτικότερο από τους περισσότερους μετεωρίτες σιδήρου και σκληρότερο από όλα τα άλλα (272) διαστημικά αντικείμενα που υπάρχουν στον κατάλογο της NASA.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την ασυνήθιστα μεγάλη ταχύτητα του κομήτη αποτελούν ενδείξεις διαστρικής προέλευσης.

Ο Λεμπ υποστηρίζει ότι αυτά τα σφαιρίδια είναι θραύσματα ενός εξωγήινου διαστημοπλοίου, είναι πεπεισμένος είτε ότι έχουν διαστρική προέλευση ή ότι έχουν κατασκευαστεί από κάποιον ανώτερο εξωγήινο πολιτισμό.

«Πρόκειται για την πιο συναρπαστική εμπειρία στη καριέρα μου» δηλώνει ο Λεμπ.

Ειδικοί απαντούν ότι ο πυθμένας των ωκεανών είναι γεμάτος από τέτοιου είδους σφαιρίδια τα οποία σχηματίζονται από την πτώση των μετεωριτών στο νερό και την αλληλεπίδραση των υλικών τους με το γήινο-υδάτινο περιβάλλον.

Κάποιοι ειδικοί μάλιστα λένε ότι τα σφαιρίδια που ανέσυρε η ερευνητική ομάδα του Λεμπ δεν προέρχονται από το επίμαχο αντικείμενο που έπεσε το 2014 στον Ειρηνικό Ωκεανό θέλοντας να μειώσουν ακόμη περισσότερο την αξία των ευρημάτων.

Η εμφάνιση αυτών των σφαιριδίων και ο ισχυρισμός που τα συνοδεύει δημιουργούν σε κάθε περίπτωση ένα σενάριο X-File που πάντα εξιτάρει την φαντασία του κοινού.

Η ανακοίνωση της ανακάλυψης των ευρημάτων έγινε ταυτόχρονα με τον ισχυρισμό του Τιμ Μπέρσετ που είναι μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων στις ΗΠΑ ότι έχει δει αποδεικτικά στοιχεία που δείχνουν την ύπαρξη UFO που αψηφούν τους νόμους της φυσικής και μπορούν να πετούν ακόμη και μέσα στο νερό με τρόπο παρόμοιο που το κάνουν στον αέρα.

Σύμφωνα με τον Ρεπουμπλικανό πολιτικό υπάρχει συγκάλυψη αυτών των στοιχείων από τη δεκαετία του 1980.

Είναι δεδομένο ότι τέτοιου είδους απόψεις και θεωρίες δεν θα σταματήσουν ποτέ αλλά όταν διατυπώνονται από χείλη διακεκριμένων επιστημόνων και πολιτικών σε καίρια πόστα αποκτούν άλλη διάσταση και προκαλούν όπως είναι ευνόητο το ενδιαφέρον.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]