Δεν την σταματά καμιά εγκυμοσύνη: Η Rihanna φωτογραφίζεται και σπάει τα κοντέρ (pics)

11 Ιουλίου 2023

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Rihanna. Η δημοφιλής σταρ βρίσκεται στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της καθώς περιμένει το δεύτερο παιδί της.

Η Rihanna που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Έτσι και χθες,10/7, ανέβασε μία σειρά φωτογραφιών φορώντας ένα ροζ μπικίνι. Η ίδια πόζαρε με την φουσκωμένη κοιλίτσα της να φαίνεται μπροστά σε υφάσματα, διαφημίζοντας έτσι την εταιρεία ρούχων της «SavageX».

Μέσα σε λίγες ώρες ο λογαριασμός της τραγουδίστριας «πήρε φωτιά» αφού απέκτησε σχεδόν 6 εκατομμύρια likes και χιλιάδες σχόλια, σχετικά με το άψογο κορμί της κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

Κάτω από φοίνικες, με τη θάλασσα πίσω της, η RiRi αφήνει τη μακριά της χαίτη να πέσει από τη μια πλευρά, κρατάει το στήθος της με τα χέρια της και αφήνει τον φακό να απαθανατίσει την ομορφιά της ανθρώπινης φύσης και της εγκυμοσύνης.

Πολύ λογικά λοιπόν, αυτή η ανάρτηση κατάφερε να ξεπεράσει τα 8 εκατομμύρια likes σε 8 ώρες και σίγουρα κάποιο ρεκόρ έχει σπάσει, είτε ατομικό είτε για το Instagram.

Σε κάθε περίπτωση, η εγκυμοσύνη της πάει της Rihanna και αυτό το έχει δείξει και με το στυλ της στην πρώτη της εγκυμοσύνη. Εκείνη την περίοδο, πριν από 2 χρόνια περίπου, όλοι μιλούσαν για το πώς σπάει τους κανόνες για το πώς ντύνονται οι έγκυες στις δημόσιες εμφανίσεις τους.


[There are no radio stations in the database]