Νέα κακοποίηση σκύλου-Του έκοψαν τα αυτιά με ψαλίδι

9 Ιουλίου 2023

Το σκυλί κακοποιήθηκε φριχτά αφού του έκοψαν τα αυτιά με ψαλίδι και το έδεσαν παρατημένο στην τύχη του…

Νέο περιστατικό με κακοποίηση σκύλου αποκαλύφθηκε στην Κρήτη. Συγκεκριμένα βρέθηκε ακρωτηριασμένο και δεμένο σε κάδους κοντά στο Πανεπιστήμιο του Ρεθύμνου.

Το άτυχο σκυλί που βρέθηκε σε κακή κατάσταση χθες Σάββατο, μεταφέρθηκε άμεσα για τις πρώτες βοήθειες από εθελόντριες της φιλοζωικής ομάδας Νοιάζομαι σε κτηνίατρο. Το νεαρό βελγικό λυκόσκυλο έχει ακρωτηριαστεί βάναυσα στα αυτιά του.

Στην ανακοίνωσή της η εθελοντική ομάδα καταδικάζει το περιστατικό, θυμίζει και το προ ημερών αντίστοιχο με τον ευνουχισμό σκύλου στα γεννητικά του όργανα με tire up και σημειώνει πως η κατάσταση έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο. Κατηγορεί τις τοπικές αρχές για έλλειψη υποδομών και την πολιτεία για ολιγωρία. 

Στο μεταξύ όσον αφορά το σκυλί που εντοπίστηκε στην περιοχή της Αμμουδάρας Μαλεβιζίου, το οποίο είχε ευνουχιστεί με tire up στα γενετικά του όργανα και την κατάστασή του περιέγραψε έκπληκτος ο κτηνίατρος Ανδρέας Μπαντουβας τα νεότερα είναι ευχάριστα. 

Η τύχη κατά πως φαίνεται θα χαμογελάσει στο άτυχο ζώο καθώς οι άνθρωποι που τον βρήκαν στο δρόμο και τον μετέφεραν στο κτηνιατρείο αποφάσισαν να τον υιοθετήσουν.

Το τελευταίο διάστημα, οι κακοποιήσεις ζώων είναι απανωτές σε όλη την Κρήτη, γεγονός που προκαλεί μεγάλες αντιδράσεις.


[There are no radio stations in the database]