MasterChef: «Αγχώθηκα και πιέστηκα»: Η ατυχία της Μαρίας Μπέη με το πρόβλημα υγείας

8 Ιουλίου 2023

Tο σοβαρό χειρουργείο μετά το MasterChef ,η χιουμοριστική δήλωση για τον σύντροφό της και στήριγμά της Δημήτρη Μπέλλο, και το τάμα της Μαρίας Μπέη στην Τήνο. 

Η Μαρία Μπέη τρεις εβδομάδες μετά τη νίκη της στο MasterChef ζει ακόμη στο mood της χαράς της, λαμβάνοντας όπως είπε η ίδια ακόμη αρκετά μηνύματα αγάπης από το κοινό. Η σεφ μίλησε όμως σήμερα και για την μεγάλη της ατυχία με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε αμέσως μετά το τέλος του μαγειρικού διαγωνισμού, αλλά και για την προσπάθεια που έκανε τα τελευταία χρόνια για να αλλάξει τον εαυτό της.

«Δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου γιατί στο πρώτο MasterChef δεν μου άρεσα»

Η Μαρία Μπέη , μεγάλη νικήτρια του φετινού MasterChef και η δεύτερη γυναίκα μετά την Μαργαρίτα Νικολαΐδη που καταφέρνει να πάρει το έπαθλο, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Και μίλησε για πρώτη φορά για την προσπάθεια αυτοβελτίωσης και την περίοδο των αλλαγών που έκανε στον εαυτό της, από τη χρονιά που βρέθηκε για πρώτη φορά στον διαγωνισμό, μέχρι τη στιγμή που πριν από 4 μήνες βρέθηκε ξανά ως παίκτρια να διεκδικεί το έπαθλο. Είπε μάλιστα χαρακτηριστικά πως: «Δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου γιατί στο πρώτο MasterChef δεν μου άρεσα. Πήρα φέτος πολλή αγάπη από τον κόσμο και λαμβάνω ακόμη μηνύματα από πολλά κορίτσια που τους βοήθησα με τον τρόπο μου γιατί δεν πίστευαν στον εαυτό τους».

Η Μαρία μίλησε και για τη σχέση τα τελευταία 4 χρόνια με τον σύντροφό της Δημήτρη Μπέλλο και για το πόσο την έχει βοηθήσει με τις γνώσεις και την εμπειρία του, στην εξέλιξή της και έκανε και ένα χιουμοριστικό σχόλιο για τη συνεργασία τους: «Όταν ο άνθρωπός σου σε βοηθά και προσωπικά και επαγγελματικά, αυτό σίγουρα βοηθάει. Ο Δημήτρης δεν με βλέπει ανταγωνιστικά. Αν στηρίζει ο ένας τον άλλον θα φτάσουμε πιο ψηλά μαζί. Στην δουλειά ο Δημήτρης είναι τα χέρια και εγώ το μυαλό. Αυτό δεν έχει αλλάξει μετά το MasterChef».

Η νικήτρια του MasterChef μέσα στην μεγάλη της χαρά μετά το τέλος του διαγωνισμού, κλήθηκε να αντιμετωπίσει και μία μεγάλη ατυχία με ένα πρόβλημα υγείας που είχε ξεκινήσει λίγο πριν τα τελευταία γυρίσματα. Η σοβαρής μορφής ωτίτιδα την ανάγκασε να κάνει και μία χειρουργική επέμβαση στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης ενώ μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο, βρέθηκε στην Τήνο για να εκπληρώσει ένα τάμα που προφανώς – χωρίς εκείνη να έχει δηλώσει κάτι σχετικό – είχε αφορμή αυτή την περιπέτεια με την υγεία της.


[There are no radio stations in the database]