Σασμός :Τελειώνει με αίμα ο δεύτερος κύκλος

8 Ιουλίου 2023

Συγκλονιστικό αναμένεται να είναι το φινάλε της αγαπημένης σειράς του Alpha,  Σασμός , καθώς τελειώνει με αίμα ο δεύτερος κύκλος

Το σενάριο που έμοιαζε το λιγότερο πιθανό πριν από μερικούς μήνες, όχι απλά παίρνει προβάδισμα άλλα βρίσκεται και στην τελική ευθεία της υλοποίησης του.

Ο Σασμός οδεύει ολοταχώς και για τρίτη σεζόν κάτι που αναπόφευκτα θα επηρεάσει την τωρινή. Οι συζητήσεις με τους πρωταγωνιστές έχουν ξεκινήσει και οι πρώτες επαφές έχουν ήδη λάβει χώρα. 

Στον ALPHA και την εταιρεία παραγωγής, επιδιώκουν να κρατήσουν τα κεντρικά πρόσωπα όπως ο Δημήτρης Λάλος με σκοπό η ιστορία να συνεχιστεί με ομαλό τρόπο. Αν και πριν από αρκετές εβδομάδες η δεύτερη σεζόν του Σασμού, φάνταζε και η τελευταία, εν τέλει όλα δείχνουν ότι θα οδηγηθούμε και σε τρίτο κύκλο. 

Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες το φινάλε του δεύτερου κύκλου θα είναι συγκλονιστικό και θα αποτελέσει τη βάση για τα όσα θα ακολουθήσουν.

Η ανίερη συμμαχία Καλλιόπης – Παύλου

Στο επίκεντρο των εξελίξεων όπως είναι αναμενόμενο θα βρεθούν η Αργυρώ και ο Αστέρης. Από την ημέρα που έμαθε ότι είναι αυτός που της έσωσε τη ζω, οι δυο τους έρχονται κοντά, τα προβλήματα όμως δεν έχουν τελειώσει. 

Ο Παύλος και η Καλλιόπη προχωρούν σε μία ανίερη συμμαχία με σκοπό να τους χωρίσουν! «Δεν πρέπει να είναι μαζί» λέει η Καλλιόπη και ο Παύλος συμφωνεί απόλυτα μαζί της.

Μάλιστα ο τελευταίος πιέζει την Αργυρώ να πάρει τον μικρό Πετρή και να επιστρέψουν στην Αυστραλία. Ξέρει πως ο μόνος τρόπος για να χωρίσει απο τον Αστέρη είναι να μην τον βλέπει και έτσι θα μπορέσει να τον ξεχάσει. 

Η Αργυρώ παρότι προσπαθεί να ξεγλυστρίσει έχει να αντιμετωπίσει εκτός από τις πιέσεις του Παύλου και τον Σταυρό αλλά και τον πατέρα του. Ο Μήτσος έχει έρθει στην Κρήτη από τα Γιάννενα ζητώντας εξηγήσεις από την ίδια.

Όλα αυτά δοκιμάζουν τα όρια και τις αντοχές του Αστέρη και της Αργυρώς οι οποίοι στο φινάλε θα βρεθούν αντιμέτωποι με έναν θανάσιμο κίνδυνο. Οι ζωές τους θα κινδυνεύσουν και θα κληθούν να πάρουν κάποιες πολύ σοβαρές αποφάσεις.

Η κατάρα που τρέμει η Καλλιόπη θα βγει εν μέρει αληθινή και η καταστροφή Θα χτυπήσει λίγο πριν οι νέοι φτάσουν στην εκκλησία, για να ανταλλάξουν όρκους που θα τους ενώσουν για πάντα και ταυτόχρονα θα φέρουν το σασμό ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Στη φόρα η αλήθεια

Όσον αφορά τη Βασιλική και τον Μάθιο θα έρθουν αντιμέτωποι με αλήθειες που θα πονέσουν. Αν και αρχικά τα αποτελέσματα του DNA δείχνουν πως ο Νικηφόρος και η Νάντια δεν είναι στην πραγματικότητα αδέρφια και όλοι θεωρούν πως η κοπέλα δεν είναι η κόρη του Στέφανή η πραγματικότητα είναι διαφορετική για όλους.

Η στιγμή που όλοι όλοι θα μάθουν πως τελικά ο Νικηφόρος είναι ο γιος του Μάθιου δεν θα αργήσει να έρθει και θα προκαλέσει πραγματικό σεισμό.

Ο Μαθιός καταρρακώνεται μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει πως όλα αυτά τα χρόνια μεγάλωσε μακριά από το παιδί του, με την εξέλιξη αυτή να κλονίσει τη σχέση τους συθέμελα.

Μια ξαφνική ασθένεια της Καλλιόπης και το γεγονός ότι ο Νικηφόρος θα μάθει με τον πιο άσχημο τρόπο ότι ο Μαθιός είναι αυτός που σκότωσε τον πατέρα του θα ρίξουν βαριά σκιά πάνω σε όλους τους ήρωες και θα προκαλέσουν γεγονότα που θα μας αφήσουν μετέωρους ενόψει της καλοκαιρινής διακοπής.

Ο Νικηφόρος, αδυνατώντας να δεχτεί την αλήθεια, θα προσπαθήσει να σκοτώσει το σύζυγο της μητέρας του, χωρίς φυσικά να ξέρει ότι είναι ο βιολογικός του πατέρας. Και η Βασιλική, προσπαθώντας να τον σταματήσει, θα του αποκαλύψει και αυτήν τη συγκλονιστική αλήθεια όταν θα είναι πια αργά…

Το νέο κεφάλαιο

Από την άλλη ο Μηρος και η Άσπα είναι έτοιμοι να ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους

Έχοντας περάσει τόσες δυσκολίες η Άσπα και αισθάνεται πως στο πλευρό του Μύρωνα θα μπορέσει να βρει την πραγματική ευτυχία και να ξεκινήσει μία νέα ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο τους θα ολοκληρώσουν την ευτυχία τους με ένα μωρό το οποίο κατά τις εκτοξεύσει στον έβδομο ουρανό.

Όταν η Άσπα μάθει πως είναι έγκυος δεν θα σταματήσει να χαμογελά ελπίζοντας πως όλα στη ζωή του θα κυλήσουν ομαλά.


[There are no radio stations in the database]