Netflix: Έξι σειρές που αποπνέουν έντονο «άρωμα» καλοκαιριού

7 Ιουλίου 2023

Αν λοιπόν ανήκεις στα άτομα που ακόμη δεν έχουν μπει σε summer mood, αλλά θέλεις διακαώς, τότε σού προτείνουμε μερικές σειρές στο Netflix που θα κάνουν αδιαμφισβήτητα τη διάθεσή σου… καλοκαιρινή!

Summer Heat

Υπόθεση: Μια ομάδα νεαρών που δουλεύει σ’ ένα παραδεισένιο θέρετρο ζει ένα αξέχαστο καλοκαίρι ανακαλύπτοντας τον έρωτα, τις αληθινές φιλίες και ολέθρια μυστικά.

Secrets of Summer

Υπόθεση: Ένα θέρετρο στην Αργεντινή αναβιώνει έναν διαγωνισμό γουέικμπορντ. Εκεί, πηγαίνει και η Μεξικανή αθλήτρια Στέφι, αποφασισμένη να αποκαλύψει ένα οικογενειακό μυστικό.

Outer Banks

Υπόθεση: Σ’ ένα νησί με προνομιούχους και μη, ο έφηβος Τζον Μπι αναζητά μαζί με τους τρεις κολλητούς του ένα θρυλικό θησαυρό, ο οποίος σχετίζεται με την εξαφάνιση του πατέρα του.

Surviving Summer

Υπόθεση:  Μια ατίθαση έφηβη από τη Νέα Υόρκη αποβάλλεται από το σχολείο και αναγκάζεται να πάει στην Αυστραλία όπου ταράζει τη γαλήνη ενός σέρφερ, αφήνοντας πίσω της το χάος.

Our Beloved Summer

Υπόθεση: Χρόνια μετά το viral ντοκιμαντέρ που γύρισαν στο λύκειο, δύο πρώην εραστές στα μαχαίρια ξαναβρίσκονται μπροστά από την κάμερα – και στη ζωή ο ένας του άλλου.

Summertime

Υπόθεση: Δύο νέοι, ο Άλε και η Σάμερ, προέρχονται από δύο πολύ διαφορετικούς κόσμους, αλλά ερωτεύονται κατά τη διάρκεια ενός καλοκαιριού στην Αδριατική Ακτή της Ιταλίας.


[There are no radio stations in the database]