Κατερίνα Καινούργιου: «O Λιάγκας έχει πέσει σε ατοπήματα φέτος, δεν τον γλείφω καθόλου»

7 Ιουλίου 2023

Στην εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου «εισέβαλε» σήμερα απροειδοποίητα, ο Ηλίας Ψινάκης ξαφνιάζοντας ευχάριστα την παρουσιάστρια  και τους συνεργάτες της.

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας του με την παρουσιάστρια, ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα της ζήτησε να εκφράσει την άποψή της για κάποια πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης. Ανάμεσα σε αυτούς ο Γιώργος Λιάγκας και η Ελένη Μενεγάκη.

Η Κατερίνα Καινούργιου για τον Γιώργο Λιάγκα και την Ελένη Μενεγάκη

«Η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα είναι η πρώτη εκπομπή που κοιτάζω σε νούμερα τηλεθέασης μετά τη δικιά μας. Είναι εξαιρετικός σε αυτό που κάνει, είναι δημοσιογράφος και έχει ένα ταλέντο να χειρίζεται την επικαιρότητα πάρα πολύ καλά. Δεν τον γλείφω», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Είναι πολύ αρεστός και συμπαθής στον κόσμο, αν και έχει πέσει σε ατοπήματα φέτος. Νομίζω ότι τα πήγε εξαιρετικά κι αυτός φέτος», τόνισε η παρουσιάστρια του Alpha για τον Γιώργο Λιάγκα.

Στη συνέχεια,  όταν ο Ηλίας Ψινάκης της ζήτησε να τοποθετηθεί και για την Ελένη Μενεγάκη, η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε εμφανώς αμήχανη:

Δεν είναι στον ανταγωνισμό. Δεν θέλω να μιλήσω για την Ελένη καθόλου. Εντάξει… κορυφαία σε αυτό που κάνει, έχει αφήσει τη δική της πορεία. Εμένα δεν μου αρέσει να με συγκρίνουν, δεν πιστεύω σε «βασιλιάδες», πιστεύω στις ομάδες».


[There are no radio stations in the database]